• 瀏覽: 7,442
  • 回覆: 170
+17
引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2020-8-8 12:57 PM 發表

採不採納專家意見
決定權是政府
政府成功,當然可喜
政府失敗,負責的當然是政府
唔通你陳局長30萬月薪
話我聽左專家意見,我乜都唔知架? ...
廢鬥廢

呢條袁狗好撚煩,成日九 up, 吊你老母,發夢都以為自己係太上皇,指指點點,炒撚左佢啦

佢聽你支笛 先得㗎

政府急於想盡怏恢復經濟。

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-8-8 01:36 PM 發表

有咩証明繫船員傳比香港人
因為喺佢哋中有人檢出新冠病毒陽性反應,但之前佢哋係唔使檢測。

引用:
原帖由 kenchan42015 於 2020-8-8 11:04 AM 發表
第三波新冠肺炎疫情來勢洶洶,香港大學微生物學系講座教授袁國勇今早(8日)在電台節目中表示,第三波疫情有2800多人確診,

?20200808103850

條傻佬五月就叫放寛(因近64俾 ...
美國勇, 唔雙標既話, 對唔住人地比佢個名!

正苦防疫政策參考專家意見實施一系列防疫措施 防疫效果出現甩漏責任全推 專家言論此一時彼一時反口覆舌缷得就卸🤔

引用:
原帖由 ctchan20f 於 2020-8-8 01:56 PM 發表

因為喺佢哋中有人檢出新冠病毒陽性反應,但之前佢哋係唔使檢測。
之前已經傳比香港人,定7月1日之後先傳比香港人,有咩証明傳比香港人

無料扮四條

呢個趴街粉腸叫獸思覺失調,放寬限聚令建議係出自牠自已把柒口

神又係佢鬼又係佢,思覺失調咁

引用:
原帖由 sam0010 於 2020-8-8 11:30 AM 發表
之前嘈要政府放寛果個又係你BOR?
禁堂食都係佢

附件

20200730_1ca8a03c2896a5254e5dpGfm8dQuPiLm.jpg(82.87 KB)

美國勇週末一汪!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]