• 瀏覽: 3,016
  • 回覆: 42
引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-8-8 10:00 AM 發表

既然暴力都係解決問題既方法 ..

點解選擇不歸路就係唔可取呢 ..
面對暴力還有法律,不歸路對家人是傷害🙏🙏

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-8-8 10:02 AM 發表

現在就係講法律既人讚成使用暴力 ..

香港新一代既價值觀已經俾呢班政棍破壞晒啦 ..

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2020-8-8 10:08 AM 發表

現在就係講法律既人讚成使用暴力 ..

香港新一代既價值觀已經俾呢班政棍破壞晒啦 ..
磚業淫士水班傻仔,點估到有傻仔信違法達義咁白痴😱😱

曱甴妹可以搵風雨蘭幫手  23755322

曱甴加油和你飛,排住隊飛飛飛

係唔係天使慰安婦?

請大家不要再輕生

可能光復失敗手足們又無聲無氣咪死鬼咗好過

泛民陣營有人買樓買車仲有米走路
同時更多傻仔日日跳

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-8-8 08:46 AM 發表
今日(8日)凌晨零時許,上水彩園邨彩湖樓一名男子報案,指發現一名女子由高處墮下,昏迷倒臥簷篷。救護員接報趕至,將事主送院

攪錯呀段新聞咁早出都冇人post17歲女咩事睇唔開係咪俾仔呃

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200808/bkn-20200808005301731 ...
死人的事是天天發生的。

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-8-8 08:46 AM 發表
今日(8日)凌晨零時許,上水彩園邨彩湖樓一名男子報案,指發現一名女子由高處墮下,昏迷倒臥簷篷。救護員接報趕至,將事主送院

攪錯呀段新聞咁早出都冇人post17歲女咩事睇唔開係咪俾仔呃
可能係俾外國特工掟落街都唔奇,邊個知?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200808/bkn-202008080 ...

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-8-8 10:02 AM 發表

你又知係佢自己跳落去?

睇睇現場有無CCTV影到佢自己跳先下定論啦,話唔定係俾人掟落街亦可能係外國特工做嘅⋯⋯  可能佢自己都想繼續生存

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2020-8-8 01:52 PM 發表

你又知係佢自己跳落去?

睇睇現場有無CCTV影到佢自己跳先下定論啦,話唔定係俾人掟落街亦可能係外國特工做嘅⋯⋯  可能佢自己都想繼續生存
咁等警方調查🤔🤔

引用:
原帖由 LEE1989 於 8-8-2020 08:46 AM 發表

攪錯呀段新聞咁早出都冇人post17歲女咩事睇唔開係咪俾仔呃 ...
為情?為錢?為革命?何必呢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]