• 瀏覽: 5,717
  • 回覆: 137
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-8-8 09:49 AM 發表

美國咁唔安全都要飛15個鐘去美國
應該好愛先做到
佢坐頭等

會被逐出境?

如果係咁,
就拉曬香港呢班飯民既去大陸勞動

回來啦....香港咁好去美國做咩呀...

引用:
原帖由 小張自強 於 2020-8-8 09:22 AM 發表

林鄭個仔一定逐出美國,有人舉報林鄭細仔下落,一定做野,侵侵唔喺點交待。
一定?又一個口暴從業員。美國CIA, NSA一向對全世界官員子女在美情況瞭如指掌。交待啲咩?

引用:
原帖由 tsang000111 於 2020-8-8 09:40 AM 發表
無得怪人地!
你貪得意整個國安法整香港人都算,你國安法管埋美國人全地球人,重要通緝埋美國人,你自己short q左,不要怪人!
全世界國安法都係咁㗎啦!間諜一般係指外國人

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-8-8 10:03 AM 發表

ANYWAY 相信好快會返黎
佢阿媽已經匯唔到錢畀佢洗
慘慘慘 畀你地害
佢老豆匯得唔得?! 佢阿哥匯又得唔得呢?!

點解唔去北大清華呀...

引用:
原帖由 A1000 於 2020-8-8 08:20 AM 發表

我只知佢地搵個總統,只係黨嘅代言人,佢背後個黨先至係摣莊人。
呢D就係 西狗 所謂 民主 ,呃低B

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-8-8 10:10 AM 發表

點坐頭等?
佢阿媽應該已經匯唔到錢畀佢洗
外國有戶口啦!
政要好多都古久或架。

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-8-8 07:39 AM 發表
特首林鄭月娥今日被美國制裁,她曾言對美國制裁是一笑置之、嗤之以鼻。不過,其次子林約希,據悉目前正在美國,攻讀數學博士課程,外界關注其家人會否同受到波及? 制裁林鄭消息一出,外界關注美國的制裁程度,會否

返大陸讀書啦打靶仔,好想睇個仔被迫離開美國,仲要係直播住佢上機落機

新聞來源連結:

https://topick.hket.com/article/2718673/%E6%9E%9 ...
美國曰曰幾萬人中,都晤走?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]