• 瀏覽: 5,716
  • 回覆: 137
  • 追帖: 1
逐出美國,怪你媽吧

引用:
原帖由 A1000 於 2020-8-8 08:13 AM 發表

你都唔好話呀!大傻的野諗得到就做得到。而家佢一窮二白,國庫空虛,短短幾年間,已經再次印假銀紙。早前已經有多個國家,要求攞返啲黃金儲備。可能啲嘢搞唔掂。今次真係趕狗入窮巷,要出嚟咬人呀!不過而家睇佢大選,越嚟越窄。但係大傻拍肥佬雙鬼拍門,相當之兇險。 ...
所以話呢,好似共黨咁搞帝制選都唔洗選咪唔洗咁頭痕囉

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-8-8 07:57 AM 發表

睇份所謂制裁名單,連少少認真啲都冇,竟然亂寫到連盧維聰都有份,擺明求其做吓樣嚟呃香港班弱智黃絲

我一直對林鄭月娥冇好感,但我肯定林鄭月娥喺美國讀書個仔一啲影響都冇,美國亦一定唔會直係制林鄭月娥本人,美國純粹空口狗吹 ...
林鄭個仔一定逐出美國,有人舉報林鄭細仔下落,一定做野,侵侵唔喺點交待。

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-8-8 07:57 AM 發表

睇份所謂制裁名單,連少少認真啲都冇,竟然亂寫到連盧維聰都有份,擺明求其做吓樣嚟呃香港班弱智黃絲

我一直對林鄭月娥冇好感,但我肯定林鄭月娥喺美國讀書個仔一啲影響都冇,美國亦一定唔會直係制林鄭月娥本人,美國純粹空口狗吹 ...
無意評論對錯(即贊同或不贊同制裁)

但建議你去睇清楚理由

盧偉聰上名單是因為2019修訂逃犯條例

林鄭一家已入籍英國拼宣誓(效忠)英國,已做英國2等賤民!一心不能忠二主,背叛了中國就理應取消中國籍注消港人身份!

有本事制裁全部香港人啦 又說香港和內地城市一樣

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-8-8 07:47 AM 發表
中美關係惡化
仲走去美國
送個仔去,即係代表交心。
佢真正愛嘅國。

引用:

動真軍制裁,第一個就係佢老頂老雜啦!

無得怪人地!
你貪得意整個國安法整香港人都算,你國安法管埋美國人全地球人,重要通緝埋美國人,你自己short q左,不要怪人!

修理完林鄭,再修理埋留美林公子

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-8-8 09:46 AM 發表

咁鬼遠
唔係有心去朝聖都唔會諗去啦
好多時間咩
飛機都係1來一回啫 你估返工咩

引用:
原帖由 邦之星 於 8-8-2020 07:39 AM 發表
特首林鄭月娥今日被美國制裁,她曾言對美國制裁是一笑置之、嗤之以鼻。不過,其次子林約希,據悉目前正在美國,攻讀數學博士課程,外界關注其家人會否同受到波及? 制裁林鄭消息一出,外界關注美國的制裁程度,會否

返大陸讀書啦打靶仔,好想睇個仔被迫離開美國,仲要係直播住佢上機落機
...
林鄭月娥己被美國制裁
林鄭月娥係港大校監,為了避嫌,陳文敏、張達明..... 你地快d辭職以免被拖累呀!

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-8-8 07:48 AM 發表

一直讀緊書
惡化左幾年啦喎,唔識走人架?淨係得佢美國有書讀架?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]