• 瀏覽: 5,747
  • 回覆: 137
  • 追帖: 1
特首林鄭月娥今日被美國制裁,她曾言對美國制裁是一笑置之、嗤之以鼻。不過,其次子林約希,據悉目前正在美國,攻讀數學博士課程,外界關注其家人會否同受到波及? 制裁林鄭消息一出,外界關注美國的制裁程度,會否

返大陸讀書啦打靶仔,好想睇個仔被迫離開美國,仲要係直播住佢上機落機

新聞來源連結:

https://topick.hket.com/article/2718673/林鄭被制裁 次子正在美國攻讀數學

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-8-8 07:47 AM 發表
中美關係惡化
仲走去美國
一直讀緊書

大不了,唔讀。有父母幹,怕咩,有唔係等錢開飯。。。香港仔買樓上車,大把人靠父幹,黃絲唔恨得咁多。

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-8-8 07:39 AM 發表
特首林鄭月娥今日被美國制裁,她曾言對美國制裁是一笑置之、嗤之以鼻。不過,其次子林約希,據悉目前正在美國,攻讀數學博士課程,外界關注其家人會否同受到波及? 制裁林鄭消息一出,外界關注美國的制裁程度,會否

返大陸讀書啦打靶仔,好想睇個仔被迫離開美國,仲要係直播住佢上機落機

新聞來源連結:

https://topick.hket.com/article/2718673/%E6%9E%9 ...
睇份所謂制裁名單,連少少認真啲都冇,竟然亂寫到連盧維聰都有份,擺明求其做吓樣嚟呃香港班弱智黃絲

我一直對林鄭月娥冇好感,但我肯定林鄭月娥喺美國讀書個仔一啲影響都冇,美國亦一定唔會直係制林鄭月娥本人,美國純粹空口狗吹

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-8-8 07:39 發表

新聞來源連結:

https://topick.hket.com/article/2718673/%E6%9E%9 ...
如果係制裁讀大學嘅香港大學生,咁咪走囉。

引用:
原帖由 A1000 於 2020-8-8 08:01 AM 發表

如果係制裁讀大學嘅香港大學生,咁咪走囉。
制鬼制馬咩,擺明空口狗吹

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-8-8 08:03 發表

制鬼制馬咩,擺明空口狗吹
你都唔好話呀!大傻的野諗得到就做得到。而家佢一窮二白,國庫空虛,短短幾年間,已經再次印假銀紙。早前已經有多個國家,要求攞返啲黃金儲備。可能啲嘢搞唔掂。今次真係趕狗入窮巷,要出嚟咬人呀!不過而家睇佢大選,越嚟越窄。但係大傻拍肥佬雙鬼拍門,相當之兇險。

引用:
原帖由 A1000 於 2020-8-8 08:13 AM 發表

你都唔好話呀!大傻的野諗得到就做得到。而家佢一窮二白,國庫空虛,短短幾年間,已經再次印假銀紙。早前已經有多個國家,要求攞返啲黃金儲備。可能啲嘢搞唔掂。今次真係趕狗入窮巷,要出嚟咬人呀!不過而家睇佢大選,越嚟越窄。但係大傻拍肥佬雙鬼拍門,相當之兇險。 ...
ching,遲吓我會喺時政版開個主題,講出一樣全港冇人發現嘅事,就係特朗普其實只係傀儡,真正話事人、揸弗人係蓬佩奧

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-8-8 08:18 發表

ching,遲吓我會喺時政版開個主題,講出一樣全港冇人發現嘅事,就係特朗普其實只係傀儡,真正話事人、揸弗人係蓬佩奧
我只知佢地搵個總統,只係黨嘅代言人,佢背後個黨先至係摣莊人。

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-8-8 07:47 AM 發表
中美關係惡化
仲走去美國
去美國有生命危險?!

引用:
原帖由 A1000 於 2020-8-8 08:20 AM 發表

我只知佢地搵個總統,只係黨嘅代言人,佢背後個黨先至係摣莊人。
我開主題後pm ching你一齊討論

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-8-8 08:26 發表

我開主題後pm ching你一齊討論
不用了!我會全部睇一次。

引用:
原帖由 A1000 於 2020-8-8 08:28 AM 發表

不用了!我會全部睇一次。
OK

引用:
原帖由 A1000 於 2020-8-8 08:20 AM 發表

唔止,仲有好多利益團體同金主

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]