• 瀏覽: 2,669
  • 回覆: 95
+10
引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-8-8 12:20 AM 發表
美國財政部公開警務處處長資料,違反香港高等法院禁制令

●在沒有相關人士的同意下使用、發布、傳達或披露給他人屬於警務人員、其配偶及/或其家庭成員(即父母、子女或兄弟姊妹)的個人資料,包括但不限於他們的姓名、職位、住宅地址、辦公地址、學校地址、電子郵件地址、出生日期、電話號碼、香港身份證號碼或其他任何官方身分證明文件的號碼、facebook帳戶ID、Instagram帳戶ID、車牌號碼和警務人員 ...
國安法講明可以拉美國人
建議黑警去美國拉人
再唔係搵強國出動戰狼
..
喔...NO....強國戰狼原來係美國籍

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-8 12:25 AM 發表

班狗奴才冚家大細嚮晒外國, 最好玩大D....
已封香港黃人資產,

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-8 12:37 AM 發表

班狗奴才嚮阿爺身上挖挖埋埋,閒閒地都過身億身家.....

最後充公晒用嚟救國
你指泛民同反政府人士,一於連你都封資產,趕出香港,就最好

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-8-8 12:38 AM 發表

你指泛民同反政府人士,一於連你都封資產,趕出香港,就最好
你早 D 瞓就會夢想成真喇

引用:
原帖由 jy008 於 2020-8-8 12:24 AM 發表

國安法講明可以拉美國人
建議黑警去美國拉人
再唔係搵強國出動戰狼
..
喔...NO....強國戰狼原來係美國籍
立左國安法,拉左好多殖民狗奴才手足,大快人心

大家睇住殖民奴才有冇違反國安法,建議大家一齊舉報殖民奴才反中亂港,破壞香港

林鄭大大大被制裁已成事實,千萬不要搞到上次台灣總統選舉同佢兩位上司被調任咁累親習大大或其他國家要員。呢個香港特首可能被惡運影響,同佢有關嘅麻煩都搞到佢嘅上司同令國家付出沉重代價。

喂~借你老美份ofac名單一用~睇下有咩蛛絲馬跡系中港兩地行黑~你知你老美d黑社會系幾勁~吾借來用真系浪費哂~

引用:
原帖由 jy008 於 2020-8-7 10:15 PM 發表
除了制裁柒婆...唔好漏了黑警小強
中佐啦

引用:
原帖由 jy008 於 2020-8-7 10:09 PM 發表
彭博引述消息人士報道,美國總統特朗普政府最快將於周五制裁中國官員,包括香港特首林鄭月娥。對於有關報道,特首辦表示要待有正式消息公佈才會回應。 林鄭上月中在一個電視節目,被問到是否擔心被外國針對和制裁時,稱自己在美國並無資產,亦不嚮往到美國,如對方不給予簽證,就不到美國。上月3...

https://hk.appledaily.com/resizer/Zc0qAd1MSaRrVf0j2S9gmVU ...
八哥好似好開心喎~

放心, 呢輪制裁無問題的。

林鄭系最清廉的官美國佬ban 佢乜嘢?大陸官個個移民美國有肉食

敢膽就,ban 中央貪官

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-8-7 11:34 PM 發表

出返啖氣先
黃絲真係天真,尼啲制裁對啲官員完全冇影響,但可以令佢哋做得更盡,以後新嘅官員已經預咗制裁,對付黃𢇃更加唔會留手,港官只會愈來愈紅,黃絲開心打飛機多一陣,睇吓將來點

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]