• 瀏覽: 10,832
  • 回覆: 181
+4
引用:
原帖由 lpj88 於 2020-8-7 06:41 PM 發表
如果會排毒, 諮詢完就唔會排毒?
同骨灰龕垃圾堆填區一樣,政府諮詢個個區都話唔好起係我嗰度

即係話你未夠班囉柒婆

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-7 06:36 PM 發表
特首林鄭月娥表示,將在中央支援下擴大本港檢測病毒能力,昨晚已在中山紀念公園體育館設立「火眼實驗室」。 中西區區議會主席鄭麗琼對政府的決定感到非常失望,批評當局事前完全沒有諮詢地區,極不尊重並矮化區議會。她說體育館鄰近民居,擔心化驗室排出的空氣會帶有病毒,政府亦未有交代化驗室的廢料處理問題,加上內地到港的化驗人員獲豁免檢疫,如果他們進入社區,擔心豁免人士會有傳播病毒風險。 鄭麗琼又指,體育館是當區重 ...
無問呢件老西。。。

駛能諮詢吖,反對,反對,反對! 知道啦!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-7 06:36 PM 發表
特首林鄭月娥表示,將在中央支援下擴大本港檢測病毒能力,昨晚已在中山紀念公園體育館設立「火眼實驗室」。 中西區區議會主席鄭麗琼對政府的決定感到非常失望,批評當局事前完全沒有諮詢地區,極不尊重並矮化區議會。她說體育館鄰近民居,擔心化驗室排出的空氣會帶有病毒,政府亦未有交代化驗室的廢料處理問題,加上內地到港的化驗人員獲豁免檢疫,如果他們進入社區,擔心豁免人士會有傳播病毒風險。 鄭麗琼又指,體育館是當區重 ...
樣樣都要諮詢地區先做野,這個真是廢政府。

諮詢?等兩年都未知開到未,嘥氣!

阿已完知唔知體育館距離民居有多遠?如何播毒?
曱甴在曱甴竇自Hi,何時理會民生?何時急巿民之急?
駿洋邨曾作檢役中心,有事發生嗎?檢役中心比化驗中心,那處更危險?
我住西區,對臨時化驗室無異議。

引用:
原帖由 eclipseone 於 2020-8-7 06:40 PM 發表
又係呢只老肥曱甴西
是肥十醜,怪物

快啲去死喇, 肥曱甴

姿你條毛咩, 姿迷又係反對. 

曱甴諸多阻攔!並不是真心為港!

吊你老母臭西琼,依家抗疫呀!洗唔撚洗諮詢番一年半載呀?正臭西,咒你死全家,極度慘死果隻

引用:
who are u 福頭

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-7 06:45 PM 發表
支持玻璃毛去做病毒化驗。。
你同你家人中左招驗唔驗先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]