• 瀏覽: 7,540
  • 回覆: 58
  • 追帖: 1
講事實又吾鐘意

無記新聞台的報導員, 尤其係囡囡, 最仆街就係用衣服的顏色來反中亂港, 例如在國慶日報新聞, 就穿著灰黑色衣服白底衫報新聞, 好似報喪事新聞.

原來流嘅
唔怪得成件事咁奇怪啦

希望事件快啲平息

引用:
原帖由 s336990 於 2020-8-7 06:18 PM 發表
原來流嘅
唔怪得成件事咁奇怪啦
hk01時時唔fact check

遺憾是有個別傳媒,特別是《香港01》,不但沒有盡一己專業去核實求證 (fact check),更穿鑿附會。《香港01》早有前科,該報於2018年10月12日在未經求證之下報道『《開心速遞》鐵定明年大結局不添食,無綫38年自製處境劇將成歷史』,居心叵測。本台保留對該傳媒一切法律追究和採訪配合的權利。」無綫發聲明後,香港01將報道標題改為「梁振英fb轉貼發文要求停播《過街英雄》」,並修改了報道內容。

鬼打鬼

無線意思都暗示森美係隻曱甴,只因套戲兩年前拍攝,嗰時未知森美係曱甴,做咗主角,因為經濟原因,焗住排出街。

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-8-7 05:32 PM 發表
藍小九藍
藍絲代表腦殘走狗,狗咬狗絕不是新聞。

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2020-8-7 06:24 PM 發表
無線意思都暗示森美係隻曱甴,只因套戲兩年前拍攝,嗰時未知森美係曱甴,做咗主角,因為經濟原因,焗住排出街。
反正海外已播左, 不如播新劇都好.

狗咬狗骨

tvb 黃又唔認

正宗奴狗咬奴狗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]