• 瀏覽: 921
  • 回覆: 9
攬炒派區議員行為異常,在抗疫危險時期,反對中央派員幫助。

目的係咩?
讓疫情擴大?

佢地慣常同美國串聯,呢啲行為在保護香港人生命方面反其道而行。

佢地根本有陰毒心態,好明顯係有問題,信唔過。

佢地呢辦事處都係唔好亂入去 ,呢班人陰毒成性。

攬炒派配合尾帝恐怖襲擊,由武漢,到北京,再到烏魯木齊,香港,大連,下一波極有可能全中國,呢班漢奸走狗賣國賊,害死自己同胞,必遭天譴,不得好死

攬炒派區議員好陰毒 ,以民為敵。
因住入佢辦事處會出事。

叫佢地唔好71遊行佢地係都要遊...遊完大家都知咩事啦.....

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2020-8-7 04:35 PM 發表
叫佢地唔好71遊行佢地係都要遊...遊完大家都知咩事啦.....
連登仔都講明要係71散毒。

佢地成功咗啦。

引用:
原帖由 lewark 於 2020-8-7 16:41 發表

連登仔都講明要係71散毒。

佢地成功咗啦。
佢地真係衰人來的

引用:
原帖由 lewark 於 2020-8-7 15:55 發表

目的係咩?
讓疫情擴大?

佢地慣常同美國串聯,呢啲行為在保護香港人生命方面反其道而行。

佢地呢辦事處都係唔好亂入去 ,呢班人陰毒成性。 ...
遊戲規則無人去執行

引用:
原帖由 lewark 於 2020-8-7 15:55 發表

目的係咩?
讓疫情擴大?

佢地呢辦事處都係唔好亂入去 ,呢班人陰毒成性。 ...
食慣屎點改?由得佢地繼續囉。

成班攬少派收咗老美錢, 唔陰毒唔L得. 佢地就算俾人咒死全家, 都會繼續陰毒落下.

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-8-7 11:23 PM 發表
成班攬少派收咗老美錢, 唔陰毒唔L得. 佢地就算俾人咒死全家, 都會繼續陰毒落下.
而家又開始誤導人叫人唔好檢測讓病毒疫情失控,配合洋主子目標。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]