• 瀏覽: 30,234
  • 回覆: 150
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-7 03:31 PM 發表
25萬一個月做網紅使乜做議員?
做議員要花幾多時間啫. 又唔使打卡(返工個隻打卡機).

引用:
原帖由 老納 於 2020-8-7 08:45 PM 發表

仲有個「有啖好食」,本來都正正常常,介紹吓啲飲食旅遊酒店等等,點知突然間又曱甴上身,搞到我都即刻取消訂閱!
呢隻都係傻西曱甴
已經無再睇

引用:
原帖由 edbe 於 2020-8-7 09:28 PM 發表

呢隻都係傻西曱甴
已經無再睇
係,片主同佢未婚妻都好似姓唐,唐氏宗親會的會員

無人識你喎

Ming仔係一個幾好嘅Youtuber,亦好肯幫後輩,但被人喺政治上迫表態,而陷入絕路。

睇過兩條片,非常垃圾低能既內容

廿伍萬底壹個月……無諗到咁好福利:甲方賺得返?

Ming好大份,個頭好核突,
吾覺佢D野特別好睇

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-7 04:14 PM 發表

x 2
稅局按25萬月薪黎出稅單先啦
哈哈!稅局要開file 做嘢了。

就算tvb果d我都唔識,因為無一樣野係大部份人都睇,有幾十萬觀眾已經叫紅的了

藍人

乜水?!真係唔識

網絡紅人on9仔

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-7 03:48 PM 發表
樓主search過youtube只得一個叫Ming仔, 只得38萬訂閱人數!?
中國其中一個網紅李子柒嘅訂閱人數係超過1千1百萬!
原來香港所謂最高訂閱人數嘅youtuber同內地相差咁遠!? ...
蕭若元個冚家剷咪高訂閱人數囉,呢個冚家剷煽動青年人暴動,教青年人封路、堵機場、堵地鐵唔俾人返工、燒國旗,當警察人數少,教啲途人搶回被捕的曱甴,但係呢個撚樣貪生怕死,曾經三次着草,都係係有大件事發生之前,一次去清邁、一次去倫敦、今次去台灣,都唔知點解咁撚多人睇佢,個冚家剷貪生怕死,係香港人嘅叛徒,你唔學吓快必、細良、桑普,快必同桑普喺三點維權越講越大膽,直情係分裂國家都唔撚驚,黎智英啲蘋果日報已經明顯違反國安法,李柱銘同陳方安生會唔會着草,呢個冚家剷啊,真係天冇眼呀,香港最撚多人聽嘅係佢,仲成日叫人捐錢俾佢,用埋啲錢去救佢個敗家仔,就話自己用啲錢去做善事,呢個冚家剷冇人性!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]