• 瀏覽: 1,648
  • 回覆: 16
與 056 輕型護衛艦發揮防空功能!

熱賣及精選
好重皮,不是只裝導彈就可以,還要增加雷達,作戰系統,只船的機件承受到嗎?電力夠唔夠?????????????????

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-8-7 02:27 PM 發表

新建的船應該已預留左位

回覆 引用 TOP

開戰時鹵味必然大量發射巡航導彈轟南海諸島包括海南島核潛基地,目前老解海軍艦艇數量上不足以應付!

回覆 引用 TOP

好似話到時教啲漁民量子光速記憶法,啲漁民就會操作防導彈

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-8-7 04:03 PM 發表

好似話到時教啲漁民量子光速記憶法,啲漁民就會操作防導彈
唔係教D漁船全力進攻美國佬航母咩?? 幾十萬隻漁船喎, 去到附近落網纏住航母及各軍艦螺旋槳咁美國佬仲唔屎.

回覆 引用 TOP

應該  哈哈哈  

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-8-7 03:33 PM 發表

開戰時鹵味必然大量發射巡航導彈轟南海諸島包括海南島核潛基地,目前老解海軍艦艇數量上不足以應付!
要攻擊中國,需要數量超驚人情度,第一波用上二仟支都未必攪得掂,仲要撕破中國防衛網,能得手數量應並非太多呢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-8-7 02:27 PM 發表

有電磁炮、激光炮、粒子炮等防空,打慢慢走的老美巡航導彈好容易。

回覆 引用 TOP

咁起碼仲要裝反艦導彈,反潛魚雷,聲納,反導彈干擾設備.......... 都唔少野喎。

回覆 引用 TOP

數百魚鷹機武裝進行中
機三邊都有炮台

西人有可口可乐,佢有可防可控

回覆 引用 TOP

搵FL- 3000N 對付夜間發射經過南中國海嘅巡航導彈+魚嬰飛雞效果應該係最好!

回覆 引用 TOP

阿爺應該設計一款 無人艦艇,專門射FL3000N + 高超音速遠程反艦導彈

回覆 引用 TOP

連印度都唔敢打~~越級挑戰俄羅斯的老頂美蒂 可喜可賀
有志氣

西人有可口可乐,佢有可防可控
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]