• 瀏覽: 18,575
  • 回覆: 287
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 我是中國香港人 於 2020-8-7 01:48 PM 發表
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29187496&extra=page=1&threadMode=neutral

同一個假髮判?
孽體諒

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-8-7 02:07 PM 發表

孽體諒
真係同一隻狗

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-8-7 01:27 PM 發表
現年16歲的男生在去年10月的屯門反修例示威中,涉用鐵錘襲擊飛虎隊成員右肩,造成2厘米瘀傷,早前受審後被裁定襲警罪成,今...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200807/photo/bkn-20200807122925641-0807_00822_001_01b.jpg?20200807122931

除左調理9宮個魯帽之外,真係唔知講乜好
...
官老豆食公仔麵食到懵L左?導致生L左傻官?

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-8-7 01:27 PM 發表
現年16歲的男生在去年10月的屯門反修例示威中,涉用鐵錘襲擊飛虎隊成員右肩,造成2厘米瘀傷,早前受審後被裁定襲警罪成,今...

?20200807122931

除左調理9宮個魯帽之外,真係唔知講乜好
...
裁判官幫到盡都應該判入更新中心直至18歲.
依家咁等如判無罪.
^*&$#^*%&#@

香港就係比呢班🐶️玩死,你仲要唔可以話佢哋,唔係實告9你

引用:
原帖由 我是中國香港人 於 2020-8-7 02:09 PM 發表

真係同一隻狗
唔知點先可以投訴9宮,就算寫信去都無L用,馬道長隻手遮天,而家只能靠大家推爆啲新聞報導,等多的人知道香港絲髮幾L黑暗同污糟邋遢

傷害警務人員判咁輕

死不悔改嘅童黨都輕判

如果有人用木錘襲啲狗官都只係判感化, 呢次判決我收貨

食屎啦  狗官

九官

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-8-7 01:28 PM 發表
呢單律正c 上訴啦
Side  氣
律政司檢控較低罪
已經知乜啦

(9)官迫民反又一例證。😠

垃圾狗官

班黃狗棺咪係暴徒後台

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]