• 瀏覽: 19,739
  • 回覆: 114
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-8-7 02:14 PM 發表

條女男友都幾絕,隨時追蹤住條女動向
未必!成件事初步睇落係條女肯定絕對戇鳩,以為約出去嗰個真係君子,跟住飲到咁上下條君子現形,條女已經飲到冇力反抗,迷糊間打俾自己條仔,又講唔到乜,之後條仔試吓開定位追蹤!追蹤到都冇用咯🤷‍♂️🤷‍♂️

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 kof2002um 於 2020-8-7 01:17 PM 發表

事發前女事主與該名被捕男子同枱飲酒,其男友透過手機定位得知女友位置後到場了解
又係偷食俾男友發現老屈強奸.
免費雞真係屌唔過, 一身蟻 ...
男友透過手機定位得知女友位置...
條仔check到咁實

回覆 引用 TOP

似係條女偷食被男友捉姦在床咋喎!

你看到的未必是事實
你以為的事實未必是真相

回覆 引用 TOP

個女仔都要付唔少責任

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2020-8-7 12:41 發表

九龍塘雅息士道一間時鐘酒店凌晨懷疑發生強姦案,一名37歲姓呂涉案男子被捕。警方凌晨1時許接獲酒店職員報案,指一名男子

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/f87bca4d282b996dc28b85bdbeab3eb4/stheadline/inewsmedia/20200807/_2020080708271989190.jpg

...
食醉雞食出禍!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kof2002um 於 2020-8-7 13:17 發表

事發前女事主與該名被捕男子同枱飲酒,其男友透過手機定位得知女友位置後到場了解

可能捉黃腳雞啊。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2020-8-7 14:12 發表

囡囡去得飲就一係接生意,一係等人屌,根本有理性同清醒女囡囡只會在家飲唔合出街飲咁戇居。
你心水清啊!你見蘭桂坊d女,著到鬼火咁靚,打扮妖豔,大家心照啦。

回覆 引用 TOP

似落藥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-8-7 14:14 發表

條女男友都幾絕,隨時追蹤住條女動向
可能呢件嘢,過往有偷食紀錄哩。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sang38 於 2020-8-7 14:24 發表

香港女人真係有特權
偷食唔到就可以告強姦
可能大家雙方都好合皮,俾條仔踢到,梗係塊面喇。

回覆 引用 TOP

自由西都得。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-8-7 14:43 發表

有機會係老屈事件
吊完之後講數
條女就話:比唔足就告你老強
之後條仔就衝入去話:我就係佢條仔
如果唔係又點會咁啱條仔會係酒店出現
又唔見條仔係飲酒地方出現
又唔見條仔係條女去緊酒店時出現
時間又會夾得咁準 ...
十居其九,捉黃腳雞片段。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一風堂 於 2020-8-7 15:28 發表

執到隻雞要街外食,(野戰)
帶去時鐘灑店即你堂食  ,咪奶嘢囉。
去殘廁,巷戰,打野戰。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2020-8-7 12:41 PM 發表

九龍塘雅息士道一間時鐘酒店凌晨懷疑發生強姦案,一名37歲姓呂涉案男子被捕。警方凌晨1時許接獲酒店職員報案,指一名男子

...
條女同陌生人飲酒,俾人姦都唔抵可憐。同陌生人飲酒預咗俾人姦㗎啦~
可能條女就係想俾人姦,先同人飲酒,俾機會個男人姦佢……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kof2002um 於 2020-8-7 01:17 PM 發表

一定偷食啦,酒醉三分醒,唔信比人帶去囉

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]