• 瀏覽: 2,682
  • 回覆: 35
+2
D曱甴都低能, 咁驚個人資料外洩就唔好開銀行戶口同申請信用卡, 唔好上網, 唔好用手機,  唔好用水, 電, 煤氣, 唔好租樓買樓.

唔驚病毒反而驚私隱,成班民主自由白痴 

信吾過中資咪去幫襯港安咯

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-8-7 01:27 PM 發表
私隱第一,條命排第二
井蛙國人的核心價值

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-8-7 02:23 PM 發表
唔驚病毒反而驚私隱,成班民主自由白痴
唔知邊個對佢私隱有興趣
井蛙國人一向自視過高

驚就唔好做囉,講多無謂

如果照呢班仇中撚講, 以後街上有人暈倒都唔好救, 因為未經測試佢嘅資歷, 在香港有無醫生或急救牌

引用:
原帖由 黃昏委屈的獅子 於 2020-8-7 01:21 PM 發表

什麼人不想驗,呢個問題值得思考.
某圈子傳話可根據結果,比對之前留在冇爆既洗油彈,私了用既架生等所留下的DNA,然後拉人,
暫且勿論是否可行,或是否有人打算這樣做,
但心中有鬼者,會寧可信其有,
不過如果只有少數人唔驗,便欲蓋彌彰,
所以想拉多啲人云亦云既豬頭炳,去整大個不檢察POOL,冇咁礙眼,
只係不能同班豬炳講真話,話想叫人幫自己做人肉盾牌,便揾D9唔搭8藉口,
這,可能是唯一阻頭阻勢的理由

引用:
原帖由 charlir2005 於 2020-8-7 04:47 PM 發表
如果照呢班仇中撚講, 以後街上有人暈倒都唔好救, 因為未經測試佢嘅資歷, 在香港有無醫生或急救牌

點解班仆街唔質疑黃背心義務急救員嘅資格?

引用:
原帖由 contempt 於 2020-8-7 04:47 PM 發表

某圈子傳話可根據結果,比對之前留在冇爆既洗油彈,私了用既架生等所留下的DNA,然後拉人,
暫且勿論是否可行,或是否有人打算這樣做,
但心中有鬼者,會寧可信其有,
不過如果只有少數人唔驗,便欲蓋彌彰,
所以想拉多啲人云亦云既豬頭炳,去整大個不檢察POOL,冇咁礙眼,
只係不能同班豬炳講真話,話想叫人幫自己做人肉盾牌,便揾D9唔搭8藉口,
這,可能是唯一阻頭阻勢的理由 ...
完全同

曱甴怕佢哋D曱甴基因比大陸攞咗,然後複製大量曱甴癈青,咁佢哋就無得撈了🤣🤣🤣

我老友話攞咗你DNA後會提出優質基因去做複製人,我問佢:你中三程度有乜優質基因?

攞一萬填資料嗰陣, 又唔見有人話怕私隱外涉0既?

引用:
原帖由 top11 於 2020-8-7 12:40 發表

市民咁多憂慮~
文宣攪市民同政府對立姐
無D無腦黃C先會信
其他香港私家既做野你又會知咩? 信文宣既都係D低劣偽港人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]