• 瀏覽: 7,347
  • 回覆: 143
+3
引用:
原帖由 oldman2019 於 2020-8-7 12:40 PM 發表
唔出來做下show金主唔俾錢
西隧附近,個度離民居根本好遠

香港人就係咁仆街, 由得佢天譴算啦。

引用:
原帖由 montejo 於 2020-8-7 12:52 PM 發表

個度離民居根本好遠
去公海驗都有人投訴,莫須有為反而反!

引用:
原帖由 oldman2019 於 2020-8-7 12:53 PM 發表

去公海驗都有人投訴,莫須有為反而反!
又係
其實自己住的大廈有確診仲驚
西隧附近,行入電車路都要十分鐘,有幾危險?

香港人只擅長吃喝玩樂,對社會全冇認識

引用:
原帖由 香港妓者 於 2020-8-7 12:08 PM 發表
臨記街謊又有工開
呢期美國莫財,霞姨夠唔夠飯盒派㗎?

引用:
原帖由 montejo 於 2020-8-7 12:10 PM 發表

中山體育館……離民居好遠喎
唔理……好快黑暴又去火燒體育館…然後話政府防疫不力唔做全民檢測

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-7 01:05 PM 發表

知少少扮代表,你唔係住西營盤就出少句聲啦!你知唔知中山紀念公園附近有一條中西區海濱長廊,每逢假期,一家大細嘅人都走去嗰度玩,跑步又有、踩滑板車又有、去吹海風又有、釣魚又有,你仲夠膽講離居民好遠,你未去過,就去一次睇下個環境係點啦!

利申:我住西營盤半山,所以我好清楚 ...
原來防疫係周圍去。
檢測物品唔準放係度。

香港老人染疫死你要負全責。

班垃圾為反而反

開你老母

政府現時想採取自願核酸檢測,行為非常要不得,應採取全民強制核酸檢測!!!

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-7 01:05 PM 發表

知少少扮代表,你唔係住西營盤就出少句聲啦!你知唔知中山紀念公園附近有一條中西區海濱長廊,每逢假期,一家大細嘅人都走去嗰度玩,跑步又有、踩滑板車又有、去吹海風又有、釣魚又有,你仲夠膽講離居民好遠,你未去過,就去一次睇下個環境係點啦!

利申:我住西營盤半山,所以我好清楚 ...
你知個度改醫院你仲死去散步?
室內醫院,你行到入去?
你話正式改做醫院危險定係你座樓有人確診危險?

有啲人自私到極點

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]