• 瀏覽: 7,335
  • 回覆: 156
+11

又贏?

引用:
原帖由 ibm1 於 2020-8-7 11:07 AM 發表
佢話 DAY 1 控疫已經出色,
無佢美國會死三億~  
美國死少過一百萬人,都係侵侵功勞

7朗普日日話受控,日日死亡創新高

Mola

一個大話再一個大話。

引用:
原帖由 dtw 於 2020-8-7 11:01 AM 發表
美國總統特朗普再次堅稱新型肺炎疫情在美國已經受控,又認為自己在對抗新型肺炎疫情的工作表現十分出色。 特朗普在長40分鐘的電台專訪中又再次批評,北京只阻止病毒在中國國內擴散,沒有阻止病毒傳到國外,否則美國就不會有人病死。特朗普又說,不會為了幫助自己競選連任而急於推出疫苗,但不排除有疫苗能在11月3日,...

點解又話受控、抗疫出色,下面又話死亡創3個月新高?即係點呀?

https://ww ...
死亡創新高真係出色🇺🇸🦠😂

明白,唔做嘢=做咗嘢
唔好間我講乜,因我都唔知自己講乜(川川教)

引用:
原帖由 dtw 於 2020-8-7 11:01 AM 發表
美國總統特朗普再次堅稱新型肺炎疫情在美國已經受控,又認為自己在對抗新型肺炎疫情的工作表現十分出色。 特朗普在長40分鐘的電台專訪中又再次批評,北京只阻止病毒在中國國內擴散,沒有阻止病毒傳到國外,否則美國就不會有人病死。特朗普又說,不會為了幫助自己競選連任而急於推出疫苗,但不排除有疫苗能在11月3日,...

點解又話受控、抗疫出色,下面又話死亡創3個月新高?即係點呀?

https://ww ...
無這樣的總統會死少好多人,唔係出色係乜野喔?😂😂😂

引用:
原帖由 ibm1 於 2020-8-7 11:07 AM 發表
佢話 DAY 1 控疫已經出色,
無佢美國會死三億~  

佢控制左每日新增50000左右
好勁~!

自己讚自己,係事實都無問題,但唔係呢,講完唔笑嗰下勁呀!

咁都講得出口

得500萬人中招真係好出色

引用:
原帖由 怒風 於 2020-8-7 01:47 PM 發表
「北京只阻止病毒在中國國內擴散,沒有阻止病毒傳到國外」
哈哈,係唔係同病毒講,你唔好周圍走呀,要乖乖地留起中國??
柒兩浦真係好柒。
唔該佢同CDC夾好口供先
早排CDC先出左報告
話分析之後 其實病毒係由歐洲果邊同類
同中國呢邊無關

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]