• 瀏覽: 4,729
  • 回覆: 77
+2
引用:
原帖由 chan198999 於 2020-8-7 09:58 AM 發表
點解牛津會咁講。。。

其實好原因是特朗普親身自己試藥,還要好幾個月新冠患者,不停接觸。。。仍然沒試。

有左證據起身,牛津只能這樣說。
其實牛津個講法
睇你點去演譯
上面都有人講左
科學論證 就係無證據前 都唔會排除任何可能性

牛津個講法係對於已病發者 係無用
但預防有無用 就唔知

不過之前美國已有長期服用呢隻藥既病患中左招

引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2020-8-7 09:47 AM 發表
食屎在早期治療中是否有效,仍然是無知之數,但不能排除其預防功效 。
佢呢句說話放咩字落去都係ok合理㗎喎

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-8-7 09:38 AM 發表
「羥氯喹在早期治療中是否有效,仍然是無知之數,但不能排除其預防功效 。」

on99,牛津自己都講明係未知有無效,但又話不能排除

屌!柒普夠話打消毒劑入身體可以殺菌,咁牛津係咪又話唔能夠排除有功效 ...
打滴露入身體,100%可以殺滅冠狀病毒,美國總統良心推薦

不排除黑暴老母都係雞

英國舔美去到呢個程度?

有用既話,老美就唔會每日都幾萬幾萬咁感染啦!
神藥,食到條侵侵癲很咗。

同樣道理,牛津都唔可以排除食屎可以預防美國肺炎,美國人應該日日食屎

所以美國自己玩死自己, 都唔好只怪個總統...

又黎, 飲滴露都ok㗎

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-8-7 08:57 AM 發表
新冠肺炎暫時未有藥醫,美國總統特朗普多次推薦,使用抗瘧疾藥羥氯喹治療或預防新冠肺炎,但專家指沒有證據顯示有用。牛津大學最新研究發現,羥氯喹在早期治療中是否有效,仍然是無知之數,但不能排除其預防功效 。

侵侵真係勁,依家有牛津背書,在美國「羥氯喹」一定大賣! 疫情就咁俾侵侵搞掂了

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/27171 ...
醫務委員會快D同浸浸入定貨。

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-8-7 08:57 AM 發表
新冠肺炎暫時未有藥醫,美國總統特朗普多次推薦,使用抗瘧疾藥羥氯喹治療或預防新冠肺炎,但專家指沒有證據顯示有用。牛津大學最新研究發現,羥氯喹在早期治療中是否有效,仍然是無知之數,但不能排除其預防功效 。

侵侵真係勁,依家有牛津背書,在美國「羥氯喹」一定大賣! 疫情就咁俾侵侵搞掂了

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2717183?r=cps ...
連牛津都用(不排除)
身為有名的大學
都用D不很定的說話

有無研究埋柒普叫注射消毒劑掂唔掂呀?柒!

仆街, 政客常用double negative 語句, 帶人遊花園

我好似知到,但又唔肯定, 不過我知有好多人同意我的諗法, 因為有人不時係我耳仔邊告訴我, ,但我不能確定是誰傳給我聽....

引用:
原帖由 Amateur_1 於 2020-8-7 09:09 AM 發表
賣羥氯喹的收益,應該要入尾國國庫⋯⋯
賣羥氯喹的收益,應該會入癲佬條褲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]