• 瀏覽: 18,260
  • 回覆: 195
+9
邊L個審栽官 咁L惡呀

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-8-7 07:31 AM 發表

有公權力應受約束是十分合理
亂鳩咁射又唔認衰 又唔道歉
班仆街曱甴係度暴動破壞,我都好撚驚,身心受創!我係咪可以 claim 條仆街因為佢出來搞事呀,DLLM!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-8-7 07:31 AM 發表

個官話佢on99走去集結位置在被射,好合理。君子不立危牆,明眼人都知佢在什麼事。

引用:
原帖由 bomdhead 於 2020-8-7 06:24 AM 發表
【明報專訊】香港科技大學博士生去年7月入稟小額錢債審裁處,稱警方於6.12集會時無理施放催淚彈襲擊,要求就其精神損傷及侵害個人集會自由索償。代表警方的律政司早前要求審裁處駁回申索,遭審裁官駁回。律政司不服裁決,其後再到高院提出上訴,並在本周一獲批上訴許可。案件昨日提訊,審裁官表示案件須待高院上訴有結果才可繼續,押後案件至11月6日再訊。

https://fs.mingpao.com/pns/20 ...
洗大咗無錢還借貸 真係嘜都做得出

引用:

似你咁鳩吹?

引用:
原帖由 bomdhead 於 2020-8-7 06:24 AM 發表
【明報專訊】香港科技大學博士生去年7月入稟小額錢債審裁處,稱警方於6.12集會時無理施放催淚彈襲擊,要求就其精神損傷及侵害個人集會自由索償。代表警方的律政司早前要求審裁處駁回申索,遭審裁官駁回。律政司不服裁決,其後再到高院提出上訴,並在本周一獲批上訴許可。案件昨日提訊,審裁官表示案件須待高院上訴有結果才可繼續,押後案件至11月6日再訊。

https://fs.mingpao.com/pns/20 ...
咁都駁回?!

審裁官駁回,?咁就要睇審裁官既大大,點樣教啲細,好似唔知訂咁!就係有啲仆街敗類,社會先咁亂

引用:
原帖由 bomdhead 於 2020-8-7 06:29 AM 發表
"代表警方的律政司早前要求審裁處駁回申索,遭審裁官駁回。"

條審裁官黃撚到吖, 完全企喺執法者對立面, 間接鼓勵更多意圖者!
十個之中有九個半都係黃架,唔係點會支持政府者就重判,反對者就輕判甚至做埋辯護假髮判無罪

引用:

咁市民見到示威暴動場面,感到不安,精神受困擾,咪可以向佢索償咯。

這裡係暴動現場,自已有腳!決定留低後果應該自已負責!

浪費社會資源

引用:

你老豆就係亂鳩咁射生咗條賤貨出嚟囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]