• 瀏覽: 14,330
  • 回覆: 161
+5
全國政協副主席、前特首梁振英今日接受民建聯立法會議員葛珮帆訪問,他在訪問短片中表示........

如今中國與英國關係轉變,中國頗有可能拿BNO出來「祭旗」。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1839498/

政協副主席

咦??民建聯葛佩凡幫特9英打飛機播~

咁其實如果入咗英藉要放棄中國藉,我覺得ok啦。

自己選擇囉。

喂~系啦~你個仆街在任果時仲乜L野將正苦伺服器ip用哂美/日/星??聯合國呀??

聽你呢d漢奸講野~直頭吾聽好~

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-8-7 12:33 AM 發表
咦??民建聯葛佩凡幫特9英打飛機播~
今日食左飯未?

引用:
原帖由 Sun021212 於 2020-8-7 12:43 AM 發表

今日食左飯未?
識呢條豬hi冇???戴耀庭個仆街學生呀~因為佢夠豬hi~搞L死左阿一同陶輝~仲搞L死左梁卓然要著草

有國安法都系得果件豬hi

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-8-7 01:04 AM 發表

識呢條豬hi冇???戴耀庭個仆街學生呀~因為佢夠豬hi~搞L死左阿一同陶輝~仲搞L死左梁卓然要著草~

邊個黎?感覺似時辰差唔多到就要接走果種

前高級檢控官曹任文~他日你有幸入冊~都要多謝果件豬hi~

引用:
原帖由 Sun021212 於 2020-8-7 01:08 AM 發表

邊個黎?感覺似時辰差唔多到就要接走果種
一件豬hi~

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-8-7 01:09 AM 發表

一件豬hi~
哦。美國想侵略中國。中國絕對會打起保家衛國戰

豬hi隻豬公~你隻豬乸被放上黎俾中央點相~有乜L感想~當你班仆街老點d街坊出去俾你班仆街做戲既時侯~人地家人既感受你班仆街吾會知~家下俾你班仆街試下!!!

鄭署長叫國安處去民政署拎件豬hi個資料~

大陰蒂國睇通睇透香港曱甴、黃屍佢地嘅特性冇腦袋、 羊群心理、 崇洋心理同埋戀殖心態下做就了《 烏合之眾》反應,於是拋出 話你戇鳩怕你嬲,屌你笨柒將你窒BNO5+1之後 即係六年後你阿媽個樣係點 邊個人可以確定。戇鳩加上笨柒嘅曱甴、黃屍每年不能享受倫敦大笨柒任何福利更要上繳數以十萬金元比英女皇賀壽。

但六年後物換星移, 政權更替,大陰蒂呢嗰臭閪 點解唔可以推翻約翰遜政府所提出計劃畀港人有居英權? 用番曱甴邏輯 你哋呢班港粲走嚟搶英國佬飯碗, 理應第一時間烹你走!茂李們 大陰蒂last minute唔批你哋居英權可以咬佢撚食咩!?

歡迎阿爺 採取強硬手段 取消呢班友仔居港權, 等佢哋人生 交叉點二選一。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]