• 瀏覽: 14,336
  • 回覆: 161
+5
以前已經説過CY Leung 可以做國安而不可以冶港.....太短視自以為是的一個人。

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2020-8-7 12:36 AM 發表
咁其實如果入咗英藉要放棄中國藉,我覺得ok啦。

自己選擇囉。
同意,唔係派錢果時又返黎攞著數,真係唔好囉。

D人如果有其他國籍應該會放棄中國籍然後當返香港同中國旅行,除非佢話唔準入境啦。有錢個D仲大機會走

快D將個D雙重國籍一網打盡

5~6年後。
人地都英國籍啦。

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2020-8-7 12:36 AM 發表
咁其實如果入咗英藉要放棄中國藉,我覺得ok啦。

自己選擇囉。
no way, 我兩樣都要😆

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-8-7 12:42 AM 發表
喂~系啦~你個仆街在任果時仲乜L野將正苦伺服器ip用哂美/日/星??聯合國呀??

聽你呢d漢奸講野~直頭吾聽好~
你都痴線
政府用咩server, 點會去到個CEO到
部門署長都未必要簽名。
你針對佢已經進入思覺失調
你係味比689趙完鬆,攪到你呢世都追住佢咬?

引用:
原帖由 oyear 於 2020-8-7 06:25 AM 發表

你都痴線
政府用咩server, 點會去到個CEO到
部門署長都未必要簽名。
你針對佢已經進入思覺失調
你係味比689趙完鬆,攪到你呢世都追住佢咬?
喂~仲咩要用外國server既??有野吾見得光怕俾人查呀??駐港外交公署用台灣tim呀~

喂~阿一去左邊呀??剝牙呀??

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-8-7 06:31 AM 發表

喂~仲咩要用外國server既??有野吾見得光怕俾人查呀??駐港外交公署用台灣tim呀~

喂~阿一去左邊呀??剝牙呀??
甘你要問d署長級啦
689做左4年,就比你迫左落台
佢下次上任你提下佢,有件甘既事啦
好過成個怨婦甘

睇黎遲下香港人再攞住本bno就唔再係永久居民失去所有香港公民福利,大家快的移民啦,香港唔啱殖民後假英藉新移民。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-7 12:18 AM 發表
全國政協副主席、前特首梁振英今日接受民建聯立法會議員葛珮帆訪問,他在訪問短片中表示........

如今中國與英國關係轉變,中國頗有可能拿BNO出來「祭旗」。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1839498/ ...
好事黎

香港有d咁嘅人,真係不幸

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-8-7 12:33 AM 發表
咦??民建聯葛佩凡幫特9英打飛機播~
大少奶你又妒忌吖?好心你改吓風格啦!唔係振英哥睇你唔上眼架

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]