• 瀏覽: 8,017
  • 回覆: 109
+12
引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-7 12:59 發表

但霸權還霸權, 美國佬都好怕死,所以美軍不惜燒自已艦抗開戰. 命係已自己的, 中國都有侵略美國, 但美國就過來想攪中國
美軍英明, 為這班美國政治家野心而去死, 係最硬膠的 ...
所以在這個前提下真係唔駛杞人憂天,三隻母艦有一隻敢駛入台灣海峽先啦?美國最勇猛嘅可能只得揸偵察機喳?

引用:
原帖由 冥府23 於 2020-8-6 09:03 PM 發表
1、現役軍人:
美國國內140萬+海外28萬,
俄羅斯113萬,
中國革命軍230萬+武警120萬。

2、衛星導航定位精度:
美國GPS定位精度0.1米,
俄羅斯格洛納斯定位精度1.1米,
中國北斗定位精度0.4米。

3、在軌衛星數量:
美國衛星593顆,
俄羅斯135顆,
中國400顆。

4、戰機飛行高度:
美國F22飛行高度2.2萬米,
俄羅斯蘇57飛行高度2萬米,
中國殲20飛行高度2 ...
俄羅斯無沙皇氫彈得中國有...

引用:
原帖由 大地之翼 於 2020-8-6 09:33 PM 發表
牌面數量就美國贏,但仲有好多其他因素,例如當打韓戰中美武器質量差九皮味一樣打和,所以最後決定勝負都離唔開一個重要因素(人)
中國90後00後日日玩食雞,王者榮耀,個個戰力如呂布

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-6 09:55 PM 發表
其實, 兩國決戰, 動用的陸軍機會已很少了, 一黎就導彈決戰, 兩國都有力量將對方移為平地, 未起動陸軍已炸死晒, 所以唔洗打架啦.
而家只係講有核同無核。

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-8-7 01:59 PM 發表

玩遊戲的厲害,精英也很強大

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-8-6 10:48 PM 發表

基本上個國家有核武+發射載具已經唔會打,無人敢搵自己國土哩搏,是但一支擊中已經死幾十萬人起跳,邊個總統、領導人都唔洗撈。所以成日話中美開戰根本晒鬼氣,只會對比區域軍事實力,要全面開戰根本無可能。除非傻侵聽日瓜,瓜之前咁著個導彈發射裝置玩攬炒。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-7 11:28 AM 發表

更勁是中國的預視能力, 美國的所謂制裁, 全部都似在中國預料之內, 好似晶片, 中國可以在三個月內推出光子晶片, 不止可以匹敵, 前景更可超越

好似軟件, 美國玩中的android , 中國就會在倉裡拿個harmony出來.

中國加油, 我地要自由, 不會做美國人隻9日本人的奴才. ...
西方好多白人同志好喜歡黃皮男人,細小嬌嫩,皮滑菊緊,精緻敏感,很適合扯著蛋蛋操爆菊花的喔~
你見泰國人妖行業多數都是由外籍人仕支撐的就知,如果中國輸了的話,連男人都會瘋狂地被性侵的啦
Anglo Saxon白人男人征服慾好強的,就算唔屠殺中國男人,都會想生理上佔有,欺凌,羞辱中國男
歷史上會多了段性玩具黃奴時代,中國男被捏著蛋蛋玩著殺著,會像美洲印第安人一樣被種族滅絕了啦

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-8-7 01:58 PM 發表

俄羅斯無沙皇氫彈得中國有...
沙皇果粒唔係保存在紀念嘅咩?

引用:
原帖由 simon_mme 於 2020-8-7 02:18 PM 發表

基本上個國家有核武+發射載具已經唔會打,無人敢搵自己國土哩搏,是但一支擊中已經死幾十萬人起跳,邊個總統、領導人都唔洗撈。所以成日話中美開戰根本晒鬼氣,只會對比區域軍事實力,要全面開戰根本無可能。除非傻侵聽日瓜,瓜之前咁著個導彈發射裝置玩攬炒。 ...
只要保得住千秋霸業
死幾十萬底層算得係咩
又唔係精英死
你睇米帝死十幾萬眼都唔眨就知底層命唔值錢

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-8-7 02:22 PM 發表

西方好多白人同志好喜歡黃皮男人,細小嬌嫩,皮滑菊緊,精緻敏感,很適合扯著蛋蛋操爆菊花的喔~
你見泰國人妖行業多數都是由外籍人仕支撐的就知,如果中國輸了的話,連男人都會瘋狂地被性侵的啦
Anglo Saxon白人男人征服慾好強的,就算唔屠殺中國男人,都會想生理上佔有,欺凌,羞辱中國男
歷史上會多了段性玩具黃奴時代,中國男被捏著蛋蛋玩著殺著,會像 ...
呢鋪中國輸左華人就世代為奴為娼 畀白皮豬玩完再殺

引用:
原帖由 冥府23 於 2020-8-6 09:03 PM 發表
1、現役軍人:
美國國內140萬+海外28萬,
俄羅斯113萬,
中國革命軍230萬+武警120萬。

2、衛星導航定位精度:
美國GPS定位精度0.1米,
俄羅斯格洛納斯定位精度1.1米,
中國北斗定位精度0.4米。

3、在軌衛星數量:
美國衛星593顆,
俄羅斯135顆,
中國400顆。

4、戰機飛行高度:
美國F22飛行高度2.2萬米,
俄羅斯蘇57飛行高度2萬米,
中國殲20飛行高度2 ...
其實咁樣比有乜意思?
美國同中國又唔係領土接壤,
美國果條數可以全部用嚟對附中國?

比個好簡單概念你,
你有10000人,
而家要你擊敗長洲,
而長洲只有2000守軍,
你點樣運呢10000萬過去攻擊長洲?
每次能運幾多人?
運晒10000人過去要幾多班次?
每次幾多人?
點樣保證每次啲人到達時唔會比人殲滅?

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-8-7 01:59 PM 發表

你瞭解清楚中國軍隊既構成未?

中國係志願徵兵制,內陸好多地區都舉(一人當兵全家光榮)既口號,每年應徵青年多得可以嚴格挑選,PLA現在基本係精兵制!

引用:
原帖由 人類仔 於 2020-8-7 02:22 PM 發表

歷史上會多了段性玩具黃奴時代,中國男被捏著蛋蛋玩著殺著,會像 ...
你講小左一點,以中共既性格,係每次發生戰爭前先清內再對外,一定先殺光漢奸以防國內有變

引用:
原帖由 L.C.F 於 2020-8-7 02:47 PM 發表

呢鋪中國輸左華人就世代為奴為娼 畀白皮豬玩完再殺
老實說,西方的富豪,共濟會精英,耶穌會士都在玩男人,男人中最好玩的肛肛好的,就是黃皮亞裔男
幾年前因為政府宣傳,我就做colonoscopy,是好可怕的經歷,我用了比正常人多2倍的鎮定劑才頂得著

男性是可被性侵的...

中國已被西方由經濟,政治,貿易,金融,科技,文化,意識形態,軍仕包圍網...全方位無死角絞殺中
青靚白淨的港男,要做好賣菊花的準備了

引用:
原帖由 大地之翼 於 2020-8-7 02:52 PM 發表

你瞭解清楚中國軍隊既構成未?

中國係志願徵兵制,內陸好多地區都舉(一人當兵全家光榮)既口號,每年應徵青年多得可以嚴格挑選,PLA現在基本係精兵制! ...
對90後還有點期望,但00後就...https://www.worldjournal.com/7068755/article-「密室逃脫太恐怖」12歲男嚇到住院/

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]