• 瀏覽: 5,368
  • 回覆: 100
+2
【Now新聞台】全國人大常委譚耀宗出席本台節目《大鳴大放》指,預料人大常委會將會處理立法會一年「真空期」問題,包括考慮延長現屆議員的方法。他稱民主派如果全面拒絕加入,會失去大量資源,又認為可考慮後備方案,委任前立法會議員加入。  ...

來緊呢個由獨裁者操控的議會一定係"垃圾會"
呢個議會係獨裁者剝奪香港人的權利而作出來的
呢個議會係對香港人的侮辱,係對人權的侮辱。
邊個香港人加入...邊個就係奴才..就係獨裁者的幫兇。

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/譚耀宗-民主派若全面拒入看守立法會-會失大量資源-104222514.html

吹吹水 , 咪當真
呢條靠出賣香港人利益上位的奴才之前好兇要DQ泛民冇得留任 
現在驚泛民冇人入去同佢地一樣當奴才那 
香港人一定要堅持.........垃圾會係留比垃圾的。

引用:
原帖由 jy008 於 2020-8-6 08:32 PM 發表
【Now新聞台】全國人大常委譚耀宗出席本台節目《大鳴大放》指,預料人大常委會將會處理立法會一年「真空期」問題,包括考慮延長現屆議員的方法。他稱民主派如果全面拒絕加入,會失去大量資源,又認為可考慮後備方案,委任前立法會議員加入。  ...

邊個香港人加入...邊 ...
泛民都只係擺過姿態。
我個人認為成個立法會班子延期好。只要政府唔推出任何政治性重嘅議題,量佢哋都唔敢作反。反正佢哋拉布已經到咗出神入化境地,連唔出席都可以拉死議會。

收爹啦

犯民嘅個人利益永遠大過黃民嘅集體利益

泛民主派已死, 還俾資源佢哋做乜?著草去英美呀?痰要盅係咪忽上腦?!

引用:
原帖由 jy008 於 2020-8-6 08:55 PM 發表
香港人一定要堅持.........垃圾會係留比垃圾的。 ...
你放心啦,成十皮嘢一個月,又唔使點做,犯民一定會仆倒去做

終審法院曾只承認臨立會~冇看守立法會~咪同中央改名引起屎忽碌7~

系呢~民建聯~戴耀庭個仆街系春天教會挖d人出去做社區主任預備捕居民反送中~點解春既伺服器ip同你民建聯既系一9樣既??都系彰化同侯斯頓既??你地有冇安排佢地去睇蔡英文大選姐??

引用:
原帖由 jy008 於 2020-8-6 08:55 PM 發表
香港人一定要堅持.........垃圾會係留比垃圾的。 ...
民主派貪戀人工入親立法會X全家

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-8-6 09:23 PM 發表

睇下班垃圾仆到咁舔呀爺鞋簽確認信就知喇

引用:
原帖由 jy008 於 2020-8-6 08:32 PM 發表

邊個香港人加入...邊 ...
香港最自由經濟體長年第一係咪都係回歸後

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-8-6 09:23 PM 發表

我當然放心......仆到去做的一定係垃圾
一定係湯渣華 2 世.....
呢個垃圾會正好比香港人當照妖鏡用..
睇下邊個係自稱民主派的垃圾
無論佢以前做過什麼......香港人都唔會再投票比佢

民建聯答下先啦~聖公會同宣道會都系用香港伺服器~點解戴耀庭個仆街識同指揮佢地既教會伺服器同ip同你民建聯系一9樣架??

國安公署d職員同大少奶同步一齊玩架~冇錯架~

諗到珍貴社會資源被投向無所建樹的民主派就不是味兒
香港人做咩事搞到咁折墮?

拿~循道衛理反中都吾奇~佢伺服器ip又系cloudflare~同警務處系一9樣既~

吊你譚耀忠咩~犯民叫總辭中~你玩乜9野叫佢地入返去姐??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]