• 瀏覽: 5,375
  • 回覆: 100
+2
引用:
原帖由 frankiekay 於 2020-8-7 07:46 PM 發表
咪傻啦年薪咁高點會唔入呀
係阿.....入去都係垃圾
香港一定有垃圾...最少建制保皇奴才都一大班垃圾啦。

引用:
原帖由 jy008 於 2020-8-7 04:41 PM 發表

你講係就係啦.....唔使吹嘅
有那個翻墻來鄉土的.........
曱甴果然係曱甴,見到國旗就當係大陸人。
曱甴冇腦,我哋又唔係今日至知。

引用:
原帖由 jy008 於 2020-8-7 04:44 PM 發表
D 強國奴才真係笑死人 
一方面講自己係自豪的中國人
一方面又強調自己有外國護照
思覺失調要到什麼程度先有有呢種幻覺?
睇你寫嘢,就知你係未成年嘅小學雞。
小學雞,讀多兩年書先出嚟柒啦。
你都未撚見過大蛇屙尿。

引用:
原帖由 jy008 於 2020-8-7 03:04 PM 發表
呢條中共狗奴之前又想DQ人
現在又怕人地唔加入 
中共的狗奴才就係咁無恥 
殖民狗奴才怕俾人DQ,做咩做埋咁多衰野俾人DQ

殖民狗奴才叫人衝自己鬆就係咁無恥無撚用

記得大聲同暴徒講,提佢地咪入議會

犯氓:講咁多耶穌,十萬月薪最實際!

事實上本土旺師飯民人士對特區民生只有破壞,根本無貢獻。如果全體飯民離職,是好事。現在特區急速抗疫工作同時預備未來貿易戰,金融經濟戰和重建經濟。特區因洋棍和本土旺師飯民埋下太多蘇州屎。特區政治混亂對各方面發展不前根源

放棄本土旺師飯民,重新在社會找尋對立法局有心的社會不同階層人士去立法局工作

學下尾國佬,制裁班犯狗先
凍結佢地資產先,要宣誓愛國愛港,不鈎結外國勢力
才解凍

引用:
原帖由 jy008 於 2020-8-7 03:37 PM 發表

無錯....泛民絕對不能加入呢個由獨裁者包辦的無恥"垃圾會"。
呢個"垃圾會"係對民主、人權及香港人的極大侮辱。
5眼聯盟應該即時凍結777&高官外國嘅資產

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]