• 瀏覽: 5,372
  • 回覆: 100
+2
引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-8-6 09:26 PM 發表
睇下班垃圾仆到咁舔呀爺鞋簽確認信就知喇
簽完繼續反中亂港

議會應該係莊嚴及神聖的地方
議會之所以莊嚴及神聖係因為裡面的議員都係經過人民用公平公正的方法選出來的
裡面的議員代表的是全體的民意、全體人民的意志。
現在獨裁者透過佢地用卑鄙方法得來的權力剝奪香港人的選舉權
然後獨裁者再指派一批奴才進入議會
呢個議會就變成一個污穢及卑鄙的議會
一個侮辱香港民主、人權、侮辱香港人的議會
任何帶有正義感的人都不應該加入呢個污穢的議會

幾大都入去霸返個位

垃圾會就比垃圾去霸位啦 

入又驚唔入又驚,究竟想點呀你地

引用:
原帖由 窮人恩物1 於 2020-8-6 09:58 PM 發表
入又驚唔入又驚,究竟想點呀你地
呢條譚奴才梗係想個垃圾會有60個奴才...然後有10個泛民當花瓶
以增加個垃圾會的認受性
香港人要睇清獨裁者的意圖
絕對不能加入獨裁者個污穢卑鄙的議會

獨裁者的垃圾會就留比垃圾吧

引用:
原帖由 jy008 於 2020-8-6 09:28 PM 發表

我當然放心......仆到去做的一定係垃圾
一定係湯渣華 2 世.....
呢個垃圾會正好比香港人當照妖鏡用..
睇下邊個係自稱民主派的垃圾
無論佢以前做過什麼......香港人都唔會再投票比佢 ...
好快知道誰是犯民垃圾

引用:
原帖由 jy008 於 2020-8-6 09:44 PM 發表
議會應該係莊嚴及神聖的地方
議會之所以莊嚴及神聖係因為裡面的議員都係經過人民用公平公正的方法選出來的
裡面的議員代表的是全體的民意、全體人民的意志。
現在獨裁者透過佢地用卑鄙方法得來的權力剝奪香港人的選舉權
然後獨裁者再指派一批奴才進入議會
呢個議會就變成一個污穢及卑鄙的議會
一個侮辱香港民主、人權、侮辱香港人的議會
任何帶有正義感的人都不應該加入呢個污穢的議會 ...
見到班漢奸比人鍊住春袋咁叫,真係治癒

引用:
原帖由 johntt 於 2020-8-6 09:52 PM 發表
幾大都入去霸返個位
梗係啦,有十皮嘢一個月,又唔使做

引用:
原帖由 jy008 於 2020-8-6 08:32 PM 發表
【Now新聞台】全國人大常委譚耀宗出席本台節目《大鳴大放》指,預料人大常委會將會處理立法會一年「真空期」問題,包括考慮延長現屆議員的方法。他稱民主派如果全面拒絕加入,會失去大量資源,又認為可考慮後備方案,委任前立法會議員加入。  ...

來緊呢個由獨裁者操控的議會一定係"垃圾會"
呢個議會係獨裁者剝奪香港人的權利而作出來的
呢個議會係對香港人的侮辱,係對人權的侮辱。
邊個香港人加入...邊 ...
八哥, 你滿腹經綸, 你都可以參選~
唔駛搞杯葛~
人人都有生而平等的投票權同被選舉權, 八哥一樣有~

引用:
原帖由 jy008 於 2020-8-6 08:32 PM 發表
【Now新聞台】全國人大常委譚耀宗出席本台節目《大鳴大放》指,預料人大常委會將會處理立法會一年「真空期」問題,包括考慮延長現屆議員的方法。他稱民主派如果全面拒絕加入,會失去大量資源,又認為可考慮後備方案,委任前立法會議員加入。  ...

方案未出,🤔

引用:
原帖由 johntt 於 2020-8-6 09:52 PM 發表
幾大都入去霸返個位
做喪家犬都在所不計??

睇下班垃圾仆到咁舔呀爺鞋簽確認信就知喇

引用:

唔想入就唔好入,到時盡快通過哂所有之前比犯民拖死的法案先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]