• 瀏覽: 8,544
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
罪有應得😱😱

引用:
原帖由 1333333 於 2020-8-6 05:59 PM 發表
加拿大籍男子徐偉洪製毒案,周四(6日)在廣州市中級人民法院一審宣判,被告判處死刑及沒收個人全部財產。同案另一名45歲被告

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200806/photo/bkn-20200806150105653-0806_00952_001_01b.jpg?20200806162817

中共唔會放過加拿大毒犯毒害中國人,
死刑一定要... ...
又多一個籌碼向加拿大施壓

一定要死刑!

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-8-6 06:02 PM 發表
美國會唔會仿效同樣咁判支那孟臭西😼
捉你老母比侵侵刁

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-8-6 06:06 PM 發表
孟臭西呢劑凍過水

話說支那口交部點解冇出過聲話會去救佢

孟臭西已成condom ??
你老母中意同美狗口爆再刁屎眼

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-8-6 06:02 PM 發表
你係毒販親人?????

引用:
你老母就臭西  雜種

即系黃人,可殺

罪有應得!

引用:
原帖由 1333333 於 2020-8-6 05:59 PM 發表
加拿大籍男子徐偉洪製毒案,周四(6日)在廣州市中級人民法院一審宣判,被告判處死刑及沒收個人全部財產。同案另一名45歲被告

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200806/photo/bkn-20200806150105653-0806_00952_001_01b.jpg?20200806162817

支持

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-8-6 06:06 PM 發表
孟臭西呢劑凍過水

話說支那口交部點解冇出過聲話會去救佢

孟臭西已成condom ??
咁有錢 拖三幾年 唔出奇 傻侵拉柴 又係另一個世界
你擔心 自己有無長命 睇到好過啦

引用:

?20200806162817

加拿大毒犯槍斃死咁快咪便易左佢
應該要凌遲處死

好似好耐歐美國家嘅人在中國犯死刑而執行