• 瀏覽: 8,566
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
道友多話無人性!

仲有一個叫雞徦西人,走咗英國做難民,理應打靶。

引用:
原帖由 1333333 於 2020-8-6 17:59 發表
加拿大籍男子徐偉洪製毒案,周四(6日)在廣州市中級人民法院一審宣判,被告判處死刑及沒收個人全部財產。同案另一名45歲被告

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200806/photo/bkn-20200806150105653-0806_00952_001_01b.jpg?20200806162817

中共唔會放過加拿大毒犯毒害中國人,
死刑一定要... ...
大頭奶粉,假藥除外!

引用:
原帖由 1333333 於 2020-8-6 05:59 PM 發表
加拿大籍男子徐偉洪製毒案,周四(6日)在廣州市中級人民法院一審宣判,被告判處死刑及沒收個人全部財產。同案另一名45歲被告

?20200806162817

中共唔會放過加拿大毒犯毒害中國人,
死刑一定要... ...
加拿大籍、美英澳台一定判死刑,中國籍輕判,現在中國籍身份好矜貴

道友多今次煩嘞!

凌遲處死啦

華人? 加拿大唔會在乎。只有白人被大陸拉,佢地先會緊張。

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-8-6 06:02 PM 發表
美國會唔會仿效同樣咁判支那孟臭西😼
如果你係西人?用返英文啦
如果你係香港人?你父母真可憐!有這樣的不孝子

咁人地華為大小姐你班小粉紅就咪嘈啦。。大小姐加藉人仕

罪有應得

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-8-6 06:02 PM 發表
你老母咪係支那西囉!

聽個名似住加籍華人,加拿大未必會理

杜魯多話之你地華人自己折掂佢。

引用:
弱智曱甴,唔死都冇撚用

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]