• 瀏覽: 6,790
  • 回覆: 8
+5
羅湖懲教所昨日(5日)發生女囚犯遇襲事件,兩名還押在囚人士襲擊另一名在囚人士。事件中,遇襲者頭部及手肘受傷,經院所醫院檢

事發於昨午6時10分,兩名年齡分別32歲及38歲女性還押在囚人士,在浴室內襲擊另一名28歲女性還押在囚人士。在場懲教人員見狀立即制止,並召喚支援人員到場。該兩名施襲在囚人士因販運危險藥物被還押,而遇襲者則因串謀以欺騙手段取得財產而被還押。

監獄瘋人[女子版], 32歲同38歲女襲擊28歲女? 男人就執番梘? 女人就強迫磨豆腐?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200806/bkn-20200806125101483-0806_00822_001.html

之前游BB唔知有無被襲擊? 周停BB又會唔會...?

該兩名施襲在囚人士因販運危險藥物被還押,而遇襲者則因串謀以欺騙手段取得財產而被還押

可能寸另外兩條女學歷低

呢單嘢可以同之前嫌奶茶唔夠味有關, 被打可能係25女?

羅湖懲教所21女囚犯嫌奶茶口味拒離飯堂 懲教署半小時平亂

羊onQ已完話人生會更精彩喎
引用:
原帖由 mrredred 於 2020-8-6 05:45 PM 發表

有改善
有升級
有傻咗
古靈精怪,無計。。。。。哈

引用:
原帖由 paulchen 於 2020-8-6 05:53 PM 發表
係咪浴室無奶茶飲隻揪
想起浴室飲奶茶就真

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2020-8-6 05:58 PM 發表

插支洗頭水入去
樓主懷疑監獄會唔會用枝裝洗頭水? 就算有都可能係一包包咁

引用:
原帖由 艾斯 於 2020-8-6 06:27 PM 發表

成隻腳對入去😂
唔好咁啦, 人地果度重要黎搵食架

引用:
原帖由 好逸惡勞 於 2020-8-6 07:36 PM 發表
以後要搵人去睇住犯人沖涼
E+都應該有人睇住! 否則已經打死咗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]