• 瀏覽: 866
  • 回覆: 9
+4
垃圾局選舉被毒娥叫停之際,條西環契弟竟然話應被DQ而未被DQ議員不應連任,簡直衰過班選舉主任!
DQ本身已經違反國際法,仲想利用來對付垃圾局內所有異見,原來條契弟讀咁耐法律都係讀屎片,律師公會應該永遠吊消其律師牌!

嗰班曱甴立法會議員 唔單止未盡立法會議員職能 仲經常喺會議上搞破壞 撥屎 代主席選個主席選半年 根本未盡議員責任 有咁嘅下場 係自己攞嚟 反對派反對唔緊要 但係搞破壞 就不能接受 D q得絕對有道理

亞林夕叫泛民集體總辭,而亞謝偉俊都係響應亞林夕呼籲啫。
無乜唔妥丫!

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-6 04:25 PM 發表
垃圾局選舉被毒娥叫停之際,條西環契弟竟然話應被DQ而未被DQ議員不應連任,簡直衰過班選舉主任!
DQ本身已經違反國際法,仲想利用來對付垃圾局內所有異見,原來條契弟讀咁耐法律都係讀屎片,律師公會應該永遠吊消其律師牌! ...
違反國際法可以司法67, 如果可以c法67, 的律師一早做咗.

引用:
原帖由 SOMA1963 於 2020-8-6 06:18 PM 發表

違反國際法可以司法67, 如果可以c法67, 的律師一早做咗.
多國已經強烈譴責,政府一樣唔理,仲夠膽打咀炮還拖,司法覆核有咩用?
狗官們都係唔見棺材唔流淚,就買定花生等睇國際制裁囉.

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-6 07:41 PM 發表

多國已經強烈譴責,政府一樣唔理,仲夠膽打咀炮還拖,司法覆核有咩用?
外國點講都好, 唔敢cf67 就係依法有據, 唔通外國話唔好你就唔做

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-6 07:41 PM 發表

多國又點呀
香港是“多國”殖民地呀
中國是“多國” 殖民地呀
中國就係要唔再俾“ 多國” 牽著鼻子走
唔再俾“ 多國” 瓜分呀

黃屍法輪L西毛狗
仲幻想依家既中國仲係百年前被列強瓜分既中國.
嗎鬥制裁囉
睇下邊個驚邊個丫

引用:

即係做一個國家既狗你嫌唔夠, 要多國先夠?

引用:
原帖由 SOMA1963 於 2020-8-6 06:18 PM 發表

Del

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-6 04:25 PM 發表
DQ本身已經違反國際法,仲想利用來對付垃圾局內所有異見,原來條契弟讀咁耐法律都係讀屎片,律師公會應該永遠吊消其律師牌! ...
做人公平啲,要吊銷,你都要求吊銷埋這兩個。

主題標籤 #謝偉俊
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]