• 瀏覽: 13,894
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-8-6 03:19 PM 發表
政府早前避開公開招標程序,直接公布已邀請3間私營化驗所為高風險群組檢測樣本,若按政府昨晚(5日)發稿公布每份樣本檢測收費

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200806/photo/bkn-20200806132756711-0806_00822_001_01b.jpg?20200806141339

疫情初,口罩不足,777按正常公開招標程序買口罩,立刻被🤬 ...
俾私院2-3千蚊一次就叫利益輸送。
呢d叫慳錢呀。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-8-6 03:30 PM 發表
政府打爛醫生白色巨塔抵比人小喇,225億同1.5億比蚊比同牛比
激死班黑醫護。
仲開埋個頭,以後輸入醫護黎香港添呀。

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-8-6 03:44 PM 發表

蔡堅醫生被人搶了筆大生意,會吾會就此算數,買定🍺🍻🥜🥜🥜睇戲🤩🤩
仲爆左單香港檢完上到深圳檢係中左招添。佢呢筆生意冇架啦。激死佢

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-8-6 04:04 PM 發表

比蔡堅提議的私院,分了餅仔,自然無投訴🤭
發疫難財。黑衣護果然無人性。

引用:
原帖由 貓腩 於 2020-8-6 04:07 PM 發表

2百 VS 2千
呢班YC不停食人血饅頭

引用:
原帖由 mike240681 於 2020-8-6 04:08 PM 發表
1.5億真係黑箱作業、利益輸送啦
咁條黑醫話要 225億,咁唔止黑箱,直情係黑洞喎。
宜家政府慳左 223億,都仲要俾人吊,咩世界???
因為無左225億人血饅頭利益輸送,今次有排屌。仲打開左引入醫護呢道門

引用:
原帖由 高大大大羔羊 於 2020-8-6 04:19 PM 發表

最慘佢地都心知肚明香港是中國的地方,但又賴死唔走😅
咪係囉。英國都話接收囉。咪乖乖地等移民囉,陣間攞吾到良民証就慘啦

引用:
原帖由 隔夜忠心的馬 於 2020-8-6 04:19 PM 發表
蔡堅黃畜話要政府每人貼3千幫襯黑醫護?
想得真美!
曱甴想播毒,殺人,檢測一條龍服務?
佢地最叻就係衝出黎食人血饅頭。一條龍咁食。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]