• 瀏覽: 13,934
  • 回覆: 218
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 ff88 於 2020-8-6 04:05 PM 發表

發疫難財。黑衣護果然無人性。
2百 VS 2千

疫情發財都系無乜品了

1.5億真係黑箱作業、利益輸送啦
咁條黑醫話要 225億,咁唔止黑箱,直情係黑洞喎。
宜家政府慳左 223億,都仲要俾人吊,咩世界???

我睇番政府D口罩,係三月份下單的,那時風頭火勢,全世界都搶,政府能以嗰個價錢落單,真係唔簡單,證明香港政府沒有亂花錢!

引用:
原帖由 chichunlo 於 2020-8-6 04:04 PM 發表
有醫護界開到成3000蚊單價出黎、果D就真係黑箱作業囉!!!!
攪到人地無左二百億生意

引用:
原帖由 Denningvicki 於 6-8-2020 03:19 PM 發表
政府早前避開公開招標程序,直接公布已邀請3間私營化驗所為高風險群組檢測樣本,若按政府昨晚(5日)發稿公布每份樣本檢測收費

?20200806141339

疫情初,口罩不足,777按正常公開招標程序買口罩,立刻被🤬 ...
應該唔好驗
驗唔驗都咁撚柒多聲氣
反正日日都咁多確診
咪全部喎驗等死囉

香港真係多麻撚煩人

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-8-6 03:25 PM 發表
做又錯唔做又錯
而家香港就係變成咁既地方
其實可唔可以比香港寧靜下呢
唔可以!人都養到丟晒! 有咩唔妥就會嘈。。。燥動都不得了!

引用:
原帖由 Denningvicki 於 6-8-2020 03:25 PM 發表
香港檢測慢,處理吾到,強國派人來幫,無多謝外,還去搞人,這便是現今的香港!
D 傳媒日日係都報導負面野更係啦
訪問都要搵個多投訴嘅去報導

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-8-6 03:27 PM 發表

貴,無所謂,但結果有眼睇,香港私家都做吾切!
政府只係提供多一個途徑比市民選擇.
有錢或唔信政府既, 咪比貴少少搵私人驗囉!
比唔起錢或信政府既, 咪可以搵政府幫驗.

不過醫護為咗二百幾億利益, 就罔顧市民利益

引用:
原帖由 高大大大羔羊 於 2020-8-6 04:03 PM 發表
香港有一部分人就是政治上腦,無理取鬧😏
自黑暴之後,有班人政治上腦,有被害妄想病!

國家收300,
黑醫護級血價收3000,還好意思說嗎?
黑醫護中間搶多小市民血汗錢?
第三波爆發還不是要多得曱甴嗎?

附件

Screenshot_20200730_174539_com.whatsapp.jpg(109.31 KB)

Screenshot_20200730_172546_com.android.gallery3d.jpg(113.33 KB)

Screenshot_20200730_172519_com.huawei.browser.jpg(111.31 KB)

招標又話太慢,唔招又話黑箱作業,想點?

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-8-6 03:25 PM 發表
做又錯唔做又錯
而家香港就係變成咁既地方
其實可唔可以比香港寧靜下呢
咁你叫反對派失業,佢地生存就係為反,其他無人工的腦殘。。。。。都話係腦殘🤔🤔

現今同昔日嘅中討人就係甘,乜野都抽晒全香港人水先,幼稚盲目歹毒心理同禍港政治曱甴一樣,毫無智慧咀嚼箇理由正因為大量出 post 者呢類人鍾意睇呢類題材先有呢種新聞,加上一少撮渣滓香港人,冇錯,咪撚當我冇講啊

block 唔係問題,至在要你班中討繁體知道理性港人唔會甘 on 9 比你班人渣煽動倒啫

香港正苦,硬D啦,對於做實事情況下,支持打壓泛暴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]