• 瀏覽: 44,021
  • 回覆: 509
  • 追帖: 2
+17
美國去觀星也不容許

引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-8-6 02:55 PM 發表

要去美國買,美國賣個d叫做雷射槍,雷射炮,係大殺傷力武器。你響香港買呢,就叫做觀星筆,係好安全嘅學術用品,人畜無害。😂😂😂
有冇圖片呀?除左卡通科幻片,真係未見過大殺傷力鐳射武器。

觀星筆係武器咩?曱甴好似唔係咁講喎

和平示威者, 香港法官話冇問題, 不過見到美國自己受番晒, 真係好心涼, 抵L死

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-8-6 01:39 PM 發表
美國當地時間4日,美國國土安全部常務副部長肯·庫奇內利在國會聽證會上表示,波特蘭的聯邦執法官員在守衛法院時遭遇攜帶強力鐳射武器的示威者攻擊,導致113人眼部受傷。

庫奇內利表示,波特蘭的抗議活動中有人使用強力鐳射武器,使用程度我們前所未見,庫奇內利還在聽證會上展示了這類雷射器,並表示若將手放在鐳射前,一段時間便開始發燙。同時,抗議現場還出現各種不同的武器,包括石塊、冷凍水瓶、彈弓、 ...
之前話鐳射唔係武器嗰班出嚟講下啦

曱甴用會造成永久傷害嘅物件就話係觀星筆。警察用嘅催淚煙曱甴就9吹係殺人武器。

美國係抵9死,報應。
但美國警察都係無辜。

波特蘭手足加油,香港曱甴支持你!

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2020-8-6 02:59 PM 發表

有冇圖片呀?除左卡通科幻片,真係未見過大殺傷力鐳射武器。
你咁懶架,第一帖咪有囉。

附件

20200806_e8f6cae2b1680d44c384Kp3vjpDy9A4p.jpg(90.23 KB)

我d曱甴同學話冇殺傷力!
好想叫佢射吓個4歲仔,証明比我睇!😂

美國政府話無事,可能香港用大陸野,美國貨有事!

引用:
原帖由 焦急的等待 於 2020-8-6 03:02 PM 發表
曱甴用會造成永久傷害嘅物件就話係觀星筆。警察用嘅催淚煙曱甴就9吹係殺人武器。

美國係抵9死,報應。
但美國警察都係無辜。
美國淫沒有一個淫是無辜的。

引用:
原帖由 愛之基 於 2020-8-6 03:04 PM 發表
我d曱甴同學話冇殺傷力!
好想叫佢射吓個4歲仔,証明比我睇!😂

白皮豬就係無鬼用,香港暴徒曱甴早已用觀星筆傷害警察眼睛,但照樣無畏無懼維護法紀。

之前好多on9 話無事。又話告唔入
睇下主子點講啦

觀星姐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]