• 瀏覽: 40,572
  • 回覆: 509
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 hkfc002 於 2020-8-6 14:18 發表

出晒軍隊喎

影片
所以傻侵要禁tiktok!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-8-6 01:39 PM 發表

美國當地時間4日,美國國土安全部常務副部長肯·庫奇內利在國會聽證會上表示,波特蘭的聯邦執法官員在守衛法院時遭遇攜帶強力鐳射武器的示威者攻擊,導致113人眼部受傷。

庫奇內利表示,波特蘭的抗議活動中有人使用強力鐳射武器,使用程度我們前所未見,庫奇內利還在聽證會上展示了這類雷射器,並表示若將手放在鐳射前,一段時間便開始發燙。同時,抗議現場還出現各種不同的武器,包括石塊、冷凍水瓶、彈弓、 ...
香港和平示威者都係用呢D野,美國仲好支持添。

回覆 引用 TOP

應該訪問吓D泛民議員大學教授
對美國呢件點睇
但都無記協爛果日月報做吓頭條

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eos888 於 2020-8-6 02:38 PM 發表

呢D咪美式民煮咯,雙重標準到呢....
睇返香港D政棍同黃屍,成班真係臭味相投!
香港10幾支雷射筆仲死撐觀星,仲可以開記者會...
真係優秀👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-8-6 01:39 PM 發表

美國當地時間4日,美國國土安全部常務副部長肯·庫奇內利在國會聽證會上表示,波特蘭的聯邦執法官員在守衛法院時遭遇攜帶強力鐳射武器的示威者攻擊,導致113人眼部受傷。

庫奇內利表示,波特蘭的抗議活動中有人使用強力鐳射武器,使用程度我們前所未見,庫奇內利還在聽證會上展示了這類雷射器,並表示若將手放在鐳射前,一段時間便開始發燙。同時,抗議現場還出現各種不同的武器,包括石塊、冷凍水瓶、彈弓、 ...
看到這編新聞,覺得香港人最全人類最厲害的

引用:

庫奇內利表示,波特蘭的抗議活動中有人使用強力鐳射武器,使用程度我們前所未見,庫奇內利還在聽證會上展示了這類雷射器,並表示若將手放在鐳射前,一段時間便開始發燙。同時,抗議現場還出現各種不同的武器,包括石塊、冷凍水瓶、彈弓、鐳射等等。

...
報應呀!

回覆 引用 TOP

針唔拮到肉唔知痛,尾國佬試下身受其傷滋味啦。

回覆 引用 TOP

香港大鶴牲話唔係武器

Federal officers in Portland suffered 113 eye injuries from lasers, DHS official says
https://nypost.com/2020/08/04/federal-officers-in-portland-suffered-113-eye-injuries-from-lasers-dhs/

White House Press Secretary Kayleigh McEnany said at a briefing in July that three officers were believed to have been permanently blinded.

回覆 引用 TOP

曱甴話呢D 叫觀星筆

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

香港黃人真蠢,觀星筆都唔識買,買既全部都是低級版

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ct4683 於 2020-8-6 02:08 PM 發表

大殺傷力武器雷射槍啊,咩觀星筆呀?
邊度有得買?有冇圖片睇下?

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-8-6 13:39 發表

唔通白皮豬隻眼弱d?

引用:

咪L玩啦,鐳射筆之嘛,香港黃法官都話無事啦

回覆 引用 TOP

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

人地觀星姐都唔比,自由國家,我吊😂😂😂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]