• 瀏覽: 1,356
  • 回覆: 9
引用:
原帖由 fouly123 於 2020-8-6 02:27 PM 發表

主要係挑釁外過偵察,特別係在11月沒到前會十分常態,而解放軍也採取咗戰略忍耐
(中央可能又下咗軍令)
但世界隨時俾儍普這老野玩死!

中國要忍,守,更重要係要儘快加速成長下去,要成為美國點都唔敢點的世界巨人!

回覆 引用 TOP

另一隻同款機, 好似被俄羅斯一炮打落黎喎

引用:
原帖由 GP03SE 於 2020-8-6 06:06 PM 發表

日,英,加,澳和歐洲已經死緊!其實各國領袖都等緊11月大飯桶選舉結果!
但呢幾個月, 美國會不斷過來放飛機, 望中國打佢飛機, 美國真係鍾意搵D咁錢浪費呀

引用:
原帖由 GP03SE 於 2020-8-7 10:51 AM 發表

佢老西常常意為中國是俄羅斯戰鬥民族一樣,其實中國係幾千年各民族文化大融爐嘅太極高手國家
特朗普想發動戰爭, 利用戰爭想奪權,

中國應發出聲明, 美國如果唔想兩國大戰世界毀滅, 美國應自己刻制, 阻止特朗普惡意挑釁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Golf-16 於 2020-8-7 11:38 AM 發表

邊一年發生?

消息來源?
你老美大晒呀,闖入俄羅斯領空咪一炮擊落你囉, 洗同你客氣咩

https://youtu.be/BSbM7aczCb0

美國又送科技俾俄羅斯研究

引用:
原帖由 Golf-16 於 2020-8-7 11:54 AM 發表

浪費時間垃圾片。 專門騙無常識又無訊息來源的小粉紅及戰狼
怎知你嗡的唔係垃圾???

引用:
原帖由 Golf-16 於 2020-8-7 11:54 AM 發表

浪費時間垃圾片。 專門騙無常識又無訊息來源的小粉紅及戰狼
你用得戰狼及小粉紅這些台灣打壞的老抹形容詞, 已話俾大家知, 你地係台灣網軍啦
而家大陸黎緊回收台灣啦
到時大家就要睇到你地老作老吹的F16V大話要穿煲了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Golf-16 於 2020-8-7 12:01 PM 發表

咁大單新聞 8月2日全港報紙,電視新聞都講喇
好多不少老美的新聞, 被老美控制的主流又會話俾你知咩???你唔係扮無知這些嘛

回覆 引用 TOP

F22有兩隻在中國被擊落, 殘骸相都有, 但無線都好似冇報導過, 無線新聞又真係偏頗老美, 抵屌

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]