• 瀏覽: 2,345
  • 回覆: 63
+4
引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-8-6 01:20 PM 發表

人哋美國暴徒係用鐳射呀,有殺傷力架。示威者用嘅只係普通觀星筆,咁都唔識分?
又搬龍門,香港班暴徒用嘅咪又係鐳射,不過佢地話係觀星筆啫。
如果香港暴徒用嘅就叫做觀星筆,咁美國嗰支咪又係囉,根本就完全係同一樣嘅嘢。警方都做過實驗啦,攞出嚟嘅暴徒用嗰支咪又係同相嘅一樣,你呢啲就真係唔識分呀。

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-8-6 01:20 PM 發表

人哋美國暴徒係用鐳射呀,有殺傷力架。示威者用嘅只係普通觀星筆,咁都唔識分?
你企定比黑暴d"觀星筆"射一分鐘眼先我就信

真係痴線,示威定想攞命? 話時話,觀星筆係香港和平示威有冇專利?

引用:

觀星筆
嘿嘿

引用:

觀星筆射出嚟果啲咪就係鐳射囉,你唔係以為普通光呀?

引用:

香港用果唔係鐳射,唔通係顏射

香港某所謂磚家曾經講過鐳射筆唔會有修害

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-8-6 01:54 PM 發表
叫佢出嚟試下比人射

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-8-6 01:47 PM 發表

又搬龍門,香港班暴徒用嘅咪又係鐳射,不過佢地話係觀星筆啫。
如果香港暴徒用嘅就叫做觀星筆,咁美國嗰支咪又係囉,根本就完全係同一樣嘅嘢。警方都做過實驗啦,攞出嚟嘅暴徒用嗰支咪又係同相嘅一樣,你呢啲就真係唔識分呀。 ...
觀星筆去到美國就叫做大殺傷力雷射槍。😂😂😂

叫割包皮試兩分鐘先講😂
引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-8-6 01:54 PM 發表

觀星筆啦 青出於藍而勝於藍

點會呀,觀星筆喎

引用:
原帖由 simonfdf 於 2020-8-6 02:08 PM 發表
點會呀,觀星筆喎
美國話觀星筆係強勁鐳射武器

引用:
原帖由 Moo~ 於 2020-8-6 01:23 PM 發表
美警竟然用身體阻擋平民用觀星筆觀星, 剝奪平民觀星自由, 簡直人神共忿. 
美國示威者想幫警察照明啫

大學牲話只係觀星筆咋,何來會傷眼?

一定係政治打鴨!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]