• 瀏覽: 8,447
  • 回覆: 181
+23
引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-6 10:58 AM 發表

內地被思想控制的愚民接觸唔到9閪香港警隊知法犯法嘅資訊
前線嘅嘴臉,白裇衫嘅謊言
仲以為佢地全世界最優秀架~
而家呢啲咁嘅廉價說法就最啱佢地政治宣傳 ...
你有證據咪拎出來囉,唔系就唔好亂講24啦,到時俾人告你誹謗就買定花生啦

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-6 11:35 AM 發表

因為中國人食蝙蝠搞出來嘅武漢肺炎

再睇返段「新聞」真是覺得好有文學作品feel

「一名香港警察...到酒店...偶遇了...」
頂你,既係帛琉傳統美食,理應當地率先爆發才是

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-6 11:08 AM 發表

中國最鍾意造假

啲新聞都係作出來

無名無姓「一名香港警察...」

橫掂都是故事分享咁我又講吓我聽到啲乜

以下copied from fb

亞博由今個星期開始啟用作為社區治療設施,醫管局耳鼻喉科醫生蕭桂儀就喺Facebook分享,自己喺亞博當值見聞。

佢表示去亞博工作前,係需要接受培訓、接收亞博工作資訊、搬入東涌。自己所屬團隊一共有 14 人,分早更 5 人、 ...
毒果天天作新聞。

消息
真相有就奇聞啦。

中國人唔係佬尾,
見死不救!

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-8-6 10:33 AM 發表

一名香港警察奉命到酒店巡邏及檢查,偶遇了馳援香港的內地醫護「先遣隊」隊員,便以港式普通話向他們道謝。當時這位港警問內地醫護,為什麼願意過來香港,醫護人員回答他:「我是中國人,我在為國家做事,到哪裏都是一樣,縱使有些人不歡迎我們,我們亦會視一切生命為首要,而且香港不是還有你們這些愛國愛港的同胞嗎?我們都做好了心裏準備迎接一切的冷言冷語,別的不管,只管自己」。

在內地醫護 ...
對於香港黑醫護,「我們都做好了心裏準備迎接一切的冷言冷語,別的不管,只管自己」

respect !!!!

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-8-6 10:33 AM 發表

一名香港警察奉命到酒店巡邏及檢查,偶遇了馳援香港的內地醫護「先遣隊」隊員,便以港式普通話向他們道謝。當時這位港警問內地醫護,為什麼願意過來香港,醫護人員回答他:「我是中國人,我在為國家做事,到哪裏都是一樣,縱使有些人不歡迎我們,我們亦會視一切生命為首要,而且香港不是還有你們這些愛國愛港的同胞嗎?我們都做好了心裏準備迎接一切的冷言冷語,別的不管,只管自己」。

在內地醫護 ...
自生自滅

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-8-6 12:35 PM 發表
香港醫護守護左香港人甘多年
你班仆街一小撮爛屍5毛
又有無多謝過人
香港因為有啲仆街冚家剷黑醫護所以影衰晒囉!

感動

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-8-6 11:14 AM 發表

現在係5G時代,還……內地被思想控制的愚民,只有傻仔才講呢啲🤣🤣🤣
唔好笑樓上5位出名人士啦,我留意好多帖一出,最小3位會連續接隊講架,好心下次隔開D,唔好比人知一個團隊!

2003年嘅醫護同而家2020年嘅醫護叉九皮啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]