• 瀏覽: 33,098
  • 回覆: 305
+9
放心啦 唔會有得保釋。如果準保釋就要全班底換啦。證明全部係叛國者

引用:
原帖由 top11 於 2020-8-6 11:22 AM 發表

我意思係:
知唔知『係咪「義助」』會唔會公開?
又吾見佢義助下我?  點解要義助件蛋散先?

引用:
原帖由 16610joey 於 2020-8-6 12:04 PM 發表
有用架咩?咪又係要坐
正確!

殺人可判…無罪,
不代表所有殺人都合法!

搵個大劣師主席?

呢個假髮人仲未厭夠有報應? 無得死全家啦喎

引用:
原帖由 xxcxxc 於 2020-8-6 11:14 AM 發表
今次負責審判此案的法官聽聞是李漢奸的徒弟, 可能又係判無罪嘅優秀青年.
此案的法官是周家明,判《禁蒙面法》「違憲」的就是此人。
由此案可見,此人是負責處理國安案件的髮棺之一。

曱甴真係有面

引用:
原帖由 香煎邊緣的主題 於 2020-8-6 12:11 PM 發表

全部都找佢…代表?
(告幾百幾千個喎~)
國安法第一單
控辯雙方都想先聲奪人
辯方搵到主席上場
都是有信心的表現

輕判機會大, 有定心理準備判完班人才又出黎玩過,

鬥爭還是很激烈啊,香港還要被黃人毒害一陣子

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-8-6 10:10 AM 發表
大公網香港新聞頻道

一隻小曱甴,居然能請一個蠅國籍嘅假髮屍公會主席、資深大劣屍親自率領一眾大假髮屍出庭為其辯護,這高昂嘅劣屍費用,哪來的?

新聞來源連結:
http://www.takungpao.com.hk/news/232109/2020/0805/483098.html ...
黃畜小曱甴有事,有大曱甴幫手

呢單case被兩辦睇實
如裁判結果未能體現國安法效力
呢位官大人可能要出局了?
🤭

引用:
原帖由 JessePinkman 於 2020-8-6 11:12 AM 發表

知唔知咩叫 pro bono cases
Is an Australian style judicial system namely Kangaroo court.
Why use good $ to chase after bad $$. Simply a cash burn!

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2020-8-6 11:20 AM 發表
根本成件事就係泛民幕後老闆要測試政府敢唔敢行國安法、國安法點樣執行、有無位可以偷雞

當然可以請得起戴啟思啦
阿爺來個引蛇出洞。

天收曱甴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]