• 瀏覽: 33,103
  • 回覆: 305
+9
引用:
原帖由 johnlong18 於 6-8-2020 10:10 AM 發表
大公網香港新聞頻道

一隻小曱甴,居然能請一個蠅國籍嘅假髮屍公會主席、資深大劣屍親自率領一眾大假髮屍出庭為其辯護,這高昂嘅劣屍費用,哪來的?

新聞來源連結:
http://www.takungpao.com.hk/news/232109/2020/0805/483098.html ...
應該打完再同佢計數
呢條友應該有錢
因為正常你篤手指我都要搵野信得過你
或許有黃痴峰呢班人資助佢

呢單野由一個亂判政府違憲、再加上出名你係黃營大律師、你估到時又亂判會冇事?可以好肯定中共會再由呢單野再縮窄國安條例、分分就要黎治呢班法官!!!放長雙眼睇佢地表演!!!

痴線曱甴仲想保釋?

引用:
原帖由 JessePinkman 於 2020-8-6 11:12 AM 發表

知唔知咩叫 pro bono cases
記得呢條戴劣屍之前致函給財政司司長,要求將大律師納入受疫情影響的界別,以獲得財政援助,即要求政府向私人執業大狀提供一次性補貼,資助款項等同每位大狀辦事處租金和員工支出的12個月總額。

佢會做無本生意?

戴劣屍做左咁多傷天害理既事
仲唔吸取許個女報應既教訓
仍然幫漢奸作惡
好快第二次報應

多行不義必自斃呀鬼佬!
小心又報係屋企人身上

引用:
原帖由 xxcxxc 於 2020-8-6 11:14 AM 發表
今次負責審判此案的法官聽聞是李漢奸的徒弟, 可能又係判無罪嘅優秀青年.
咁國安法分分鐘變無牙老虎

有班人又中咗阿爺計

成個法庭由黃狗棺,加隻辨狗劣屍,唔駛審已經知道結果囉。【國安法暴斃】😞

引用:
原帖由 JessePinkman 於 2020-8-6 11:20 AM 發表

咩叫義助會?你成立架?
🥚🦴

共濟會(Freemason)、光明會(Illuminati), NWO?

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2020-8-6 12:29 PM 發表

又吾見佢義助下我?  點解要義助件蛋散先?
大家懂的,你叫小黃人點答你呢?

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-8-6 10:10 AM 發表
大公網香港新聞頻道

一隻小曱甴,居然能請一個蠅國籍嘅假髮屍公會主席、資深大劣屍親自率領一眾大假髮屍出庭為其辯護,這高昂嘅劣屍費用,哪來的?

新聞來源連結:
http://www.takungpao.com.hk/news/232109/2020/0805/483098.html ...
😁有大律師同9官聯手,支旗話係底褲都得啦

黑暴侍仔咁有錢請大劣屍? 大劣屍個女我估真係報應啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]