• 瀏覽: 3,571
  • 回覆: 55
+4
之前唔係有個咩青年訓練營, 有成2XX人中招咩??  柒朗普又忘記左??

freedom of speech 呀...

飛屎砵⋯你得罪大總統⋯你個fb已經對總統權力構成重大危險️所以強制你45天內必須轉讓⋯但轉讓所得的款項必需上繳美國財政部

柒人柒事

要被移除嘅係佢囉……

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-8-6 10:52 AM 發表
美國總統都在facebook, twitter等的美國社交平台上信口開河,胡說八道,散播謠言,平常人更是肆無忌憚了,這樣的平台早晚也會禁絕關閉的。
在上面講有道理同正常野會比人插,無用成年囉

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-8-6 08:54 AM 發表
美國總統特朗普(Donald Trump)的Facebook個人專頁公布一段於8月5日播出的受訪影片,他在片中聲稱兒童幾乎對新型冠狀病毒(COVID-19)免疫。Faceb

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200806/367945805610487808.jpeg/zvYvIOIrxKEP3qnAIH1yLbQbsPc2803HoMrYh6D ...
真係好好笑....
美國搵佢做總統....

之前侵侵大力推薦,但又話唔知佢係乜水個黑人女醫生,外星人DNA嗰個,一樣俾Twitter 刪埋。

【美國柒普肺炎病毒】
柒普受訪指兒童幾乎免疫
片段遭Facebook移除 !

老美下一代危已。全亡

引用:
原帖由 老納 於 2020-8-6 10:06 AM 發表
其實美國人點解會弱智到選咗一個咁嘅總統出嚟
利益關係!佢老尾係一班大財閥控制住嗰政界,一啲支持呢個黨、另一啲支持另一個黨!

背後有個執政黨,咁就解釋到,點解仲有人支持一個弱智嘅人呢?最後,都係「香港電台」以前一個節目名稱,最為貼切:《原來錢作怪》!

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-8-6 09:02 AM 發表
FB係幫侵幫到出面
之前唔係話言論自由 所以唔會做乜野限制咩
而家又急於刪片
幫侵毀滅罪證

當佢講話兒童幾乎免疫
我就等佢點出醜
專家 教育界 都講呢個時候要復課
係攞佢地條命黎較飛

無既 請繼續企硬 一定要開課
本來美國疫情就只係集中係大城市
南部只有少量個案
而家連南部都大爆發
專家已經講 農村已經開始擴散

我都想睇下究竟美國疫情
最終可以爆 ...
天竺正力追米國

奸邪妖獸信口開河。

信民煮有報應,

民煮帶給你們一個白痴腫桶.

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-8-6 08:54 AM 發表
美國總統特朗普(Donald Trump)的Facebook個人專頁公布一段於8月5日播出的受訪影片,他在片中聲稱兒童幾乎對新型冠狀病毒(COVID-19)免疫。Faceb

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... LbQbsPc2803HoMrYh6D ...
當特朗普講錯嘢,FB就要出嚟把關。喺聽政會時,只有FB話中國可能會將美國人資料送到大陸。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]