• 瀏覽: 1,467
  • 回覆: 35
英國外相藍韜文周三(5日)與到訪的日本外相茂木敏充會面,藍韜文在會後表示,在支持香港自由及其他重大議題上,英國與日本會「...

兩國口中嘅香港自由,即係港獨

兩個曾經侵略中國嘅國家,至今依然死心不息、不知悔改,想分裂中國領土,同美國組成反華聯盟,中國必須強硬應對,寸土不能失

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20200806/mobile/bkn-20200806060105673-0806_00912_001.html

連做人嘅自由都冇喺度做狗咁香港嘅自由關你屁事咩

呢兩個曾經都係用戰爭武力侵略中國/香港嘅國家,學人講自由呢啲人類大義!?

日落國

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2020-8-6 07:40 AM 發表
英國外相藍韜文周三(5日)與到訪的日本外相茂木敏充會面,藍韜文在會後表示,在支持香港自由及其他重大議題上,英國與日本會「...

?20200806071418

兩個曾經侵 ...
呢啲先係真心幫香港

引用:
原帖由 罪與罰 於 2020-8-6 08:08 AM 發表
呢兩個曾經都係用戰爭武力侵略中國/香港嘅國家,學人講自由呢啲人類大義!?
中國自古以來侵略過幾多國家

會唔會

自己侵略人哋就話擴張版圖

人哋侵略自己就話國仇家恨咁呢

英國佬,你攪掂好想分裂個蘇格蘭同威爾斯先講,到時睇你點攪?

傳:咀炮!

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-6 10:41 AM 發表

中國自古以來侵略過幾多國家

會唔會

自己侵略人哋就話擴張版圖

人哋侵略自己就話國仇家恨咁呢
日英可以話冇換過政權。中國就古代,完全唔同依家政權...!哈,各有睇法啦。係要buy英美日嗰啲嘅(注意唔係講緊去旅行遊埠),點都冇辦法阻止。只可以講句,中國人嘅苦艱,大部分嚟自唔團結...!內鬥內行,外鬥就...

引用:
原帖由 罪與罰 於 2020-8-6 10:51 AM 發表

日英可以話冇換過政權。中國就古代,完全唔同依家政權...!哈,各有睇法啦。係要buy英美日嗰啲嘅(注意唔係講緊去旅行遊埠),點都冇辦法阻止。只可以講句,中國人嘅苦艱,大部分嚟自唔團結...!內鬥內行,外鬥就... ...
如果「換咗政權」就會變咗以前政權啲野唔關依家政權事

咁清朝割讓香港俾英國點解會關依家中國事

巴閉了

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2020-8-6 07:40 AM 發表

?20200806071418

兩個曾經侵 ...
香港係仲係, 一路都好自由...
兩條友真係好無知...市民眼中佢地跟本唔了解香港....
只係識借香港黎唱衰中國.

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-6 10:39 AM 發表

呢啲先係真心幫香港
你就累死香港

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-6 10:51 AM 發表

共L最叻自己錯就話人上世紀冷戰思維
天天扣日本原罪帽子
而家仲吹埋上清朝
總之扯開話題便是
你照住塊鏡指住塊鏡入面果個人鬧啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]