• 瀏覽: 27,871
  • 回覆: 234
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 poorsa2 於 2020-8-7 11:14 AM 發表

咁咩人都有好有衰,以前住美國,白人心底歧視黑人唔會做出面,因黑人維權意識強。洽亞洲人最好玩,大家冇咁團結。海外亞洲人,坡仔比較支持大陸,因為亞洲命運共同體。鬼佬真係唔識分亞洲人 ...
你講得啱呀,呢啲係真係要住過係美國先會明,所有黑頭法黃皮膚都當同一種人

引用:
原帖由 galaxychen 於 2020-8-7 11:37 AM 發表

你講得啱呀,呢啲係真係要住過係美國先會明,所有黑頭法黃皮膚都當同一種人
所以唔明咁多人想中國滅亡。中國弱,海外亞洲人一齊受苦,唔好同我講你走去同人講自己係hker,好多鬼佬連美國地圖都認唔出。

引用:
原帖由 poorsa2 於 2020-8-7 11:44 AM 發表

所以唔明咁多人想中國滅亡。中國弱,海外亞洲人一齊受苦,唔好同我講你走去同人講自己係hker,好多鬼佬連美國地圖都認唔出。
你係咩人?No one gives a fuck、,正如你會唔會考究一個latino係嚟自墨西哥,定columbia一樣

引用:
原帖由 galaxychen 於 6-8-2020 05:04 PM 發表

佢係Yale畢業的,一早入咗民主黨,最告應該是他了,不過唔算核心成員
Obama 年代做過Secretary, 算係班底內人士,黃面仔算係勁啦!後尾係北京衰係女人手上!😹

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2020-8-6 08:21 AM 發表

如果沒有足夠武力,武器保護自己就唔好移民美國,有人入黎攪事就攞鎗射。
為左享受自由空氣  死又何況?吾係移民去美國做三等公民把撚呀!

引用:
原帖由 ballpro 於 6-8-2020 08:32 發表
天滅老美
實在可以找學者研究一下《論香港與西方文化的粗暴性質》這一題目,必有重大發現!
Bullying is a Western Standard.
霸凌是西方的標準。

美國黑人加油!喺白人眼中,你地祇係奴隸,四百年前嘅奴隸後代。

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2020-8-7 12:21 發表

為左享受自由空氣  死又何況?吾係移民去美國做三等公民把撚呀!
咁閣下感受過呢D自由的氣氛未?

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2020-8-7 05:39 PM 發表

咁閣下感受過呢D自由的氣氛未?
我而家好自由 自由氣氛一直係我身邊!

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2020-8-8 12:16 發表

我而家好自由 自由氣氛一直係我身邊!
咁就好, 無須上街抗議。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]