• 瀏覽: 27,934
  • 回覆: 234
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 1333333 於 2020-8-6 07:00 AM 發表
美國明尼阿波利斯黑人弗洛伊德(George Floyd)5月遭白人警員「跪殺」,引發全國多月示威。英國《每日郵報》周一(

?20200806001348

這段影片是由涉案警員萊恩(Thomas La ...
香港黃人認為在美國白人黃人才是命,黑人算是什麼!

引用:
原帖由 fb9466178 於 2020-8-6 09:52 AM 發表

本來某程度講得岩,但係美國係咩國家自由國家。又話自己有幾自由,其實係一個獨裁國家,係到扮自由。你呀,有人唔做,要做黃奴。

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2020-8-6 07:23 AM 發表
先唔講呢單~問下全美華人~係美國最討厭人種~?100%黑人...華人對白人,,大家好多時冇嘢相安無事,,黑鬼就唔同,,賴,,,周圍揾著數又専欺負唐人...佢地就唔敢恰白人,,因為白人唔會對佢地客氣,,,掹槍就打....借呢次暴亂 華人吃盡苦頭,,就一個星期前紐約唐人街一間士多鋪,,俾拾幾個黑鬼入內搗亂..老人東主俾黑鬼打到腦膜出血,,,個女既俾人扒光衫褲....面對黑鬼祗有 ...
冤冤相報最可怕。

一早有新聞話個黑人極度合作, 係一見到就驚咗警察咁解, 要上車就驚恐症所以唔肯上但冇傷到任何人, 要人增援後個老seafood大撚晒唔聽啲細嘅勸, 結果救護員嚟到證實已死人

啲細嘅可能要連坐, 個大嘅根本係賤人

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2020-8-6 09:29 發表

咁移民去美國同上戰場有咩分別?
有分別!上戰場唔使帶錢,移民少個崩都……

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 6-8-2020 09:53 發表
曱甴+黑記+黑醫etc,  比人拉果陣冇情緒激動????
邊個比人拉會唔情緒激動架?隨非慣犯姐!

美國呢個國家真的不知所謂。佢先係一個極權國家。仲有個傻嘅總統

引用:
原帖由 galaxychen 於 2020-8-6 09:05 AM 發表

你咁講,其實你住過係美國未,我住過十幾年,點解同你講嘅係完全兩回事嘅?白人對亞裔人都係一樣!
個情況係好多黑人話白人歧視佢地,
但同一時間有好多黑人都會歧視華人,
唉~~~~
己所不欲,勿施於人

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-8-6 09:59 AM 發表

邊個比人拉會唔情緒激動架?隨非慣犯姐!
慣犯都激動架........又中????

引用:
原帖由 不打醬油 於 2020-8-6 09:36 AM 發表
在美國只有白人係命,黑人唔係,黃種人更加唔係!
亞洲人.黃皮膚去到美國只係4等公民,比黑人更低級
懇請香港黑醫護.黑記.政棍.劣師.教畜.仲有網上文宣移民號稱[自由平等]既美國。

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2020-8-6 07:23 AM 發表
先唔講呢單~問下全美華人~係美國最討厭人種~?100%黑人...華人對白人,,大家好多時冇嘢相安無事,,黑鬼就唔同,,賴,,,周圍揾著數又専欺負唐人...佢地就唔敢恰白人,,因為白人唔會對佢地客氣,,,掹槍就打....借呢次暴亂 華人吃盡苦頭,,就一個星期前紐約唐人街一間士多鋪,,俾拾幾個黑鬼入內搗亂..老人東主俾黑鬼打到腦膜出血,,,個女既俾人扒光衫褲....面對黑鬼祗有 ...
好似這個華人女人咁啦,三個黑鬼入屋盜竊,對付黑鬼只有一個方法。。。。。

https://youtu.be/UHBl5ho2tRE

引用:
原帖由 爪王凌雨 於 2020-8-6 08:31 AM 發表
比曱甴睇就啱
選擇性失明,睇都無用。

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2020-8-6 08:21 AM 發表

如果沒有定夠武力,武器保護自己就唔好移民美國,有人入黎攪事就攞鎗射。
韓國佬就會

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]