• 瀏覽: 27,856
  • 回覆: 234
  • 追帖: 2
+10
支持黃屍曱甴手足天使移民英美,每日被黑鬼流氓性侵屠殺。

在美國只有白人係命,黑人唔係,黃種人更加唔係!

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2020-8-6 07:23 AM 發表
先唔講呢單~問下全美華人~係美國最討厭人種~?100%黑人...華人對白人,,大家好多時冇嘢相安無事,,黑鬼就唔同,,賴,,,周圍揾著數又専欺負唐人...佢地就唔敢恰白人,,因為白人唔會對佢地客氣,,,掹槍就打....借呢次暴亂 華人吃盡苦頭,,就一個星期前紐約唐人街一間士多鋪,,俾拾幾個黑鬼入內搗亂..老人東主俾黑鬼打到腦膜出血,,,個女既俾人扒光衫褲....面對黑鬼祗有 ...
一物治一物 糯米治木蝨, 想唔成世畀人騎住, 只能自強不息

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 6-8-2020 07:23 發表
先唔講呢單~問下全美華人~係美國最討厭人種~?100%黑人...華人對白人,,大家好多時冇嘢相安無事,,黑鬼就唔同,,賴,,,周圍揾著數又専欺負唐人...佢地就唔敢恰白人,,因為白人唔會對佢地客氣,,,掹槍就打....借呢次暴亂 華人吃盡苦頭,,就一個星期前紐約唐人街一間士多鋪,,俾拾幾個黑鬼入內搗亂..老人東主俾黑鬼打到腦膜出血,,,個女既俾人扒光衫褲....面對黑鬼祗有 ...
黑同白,溝唔埋,絕唔會變到灰!

引用:
原帖由 一風堂 於 6-8-2020 09:34 發表
支持黃屍曱甴手足天使移民英美,每日被黑鬼流氓性侵屠殺。
Yeah! Great!

引用:
原帖由 andysan4 於 2020-8-6 08:24 AM 發表
侵侵:一日最衰都係TikTok瘋傳
若全部用Youtube我地剷走晒邊會咁
所以侵侵話tiktok危害國家安全,因為tiktok唔受政府控制!
同華為case一樣,用左華為,美國政府唔可以再隨意偷聽,一定對homeland security,CIA,FBI等工作影響好大。

引用:
原帖由 不打醬油 於 6-8-2020 09:36 發表
在美國只有白人係命,黑人唔係,黃種人更加唔係!
話晒都係白人既世界,唔通比你其他顏色話事咩?
比你住起美國已經好好人,如果佢係衰既,趕番你地番去非洲同亞洲!

black lives matter

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-8-6 09:42 AM 發表

比你住起美國已經好好人,如果佢係衰既,趕番你地番去非洲同亞洲!

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-8-6 09:42 AM 發表

本來某程度講得岩,但係美國係咩國家自由國家。又話自己有幾自由,其實係一個獨裁國家,係到扮自由。你呀,有人唔做,要做黃奴。

引用:
原帖由 maygii 於 6-8-2020 09:50 發表

比張合照想證明D咩?
美國白人同香港華人能夠合作反中呀?

傳:殺人填命!

曱甴+黑記+黑醫etc,  比人拉果陣冇情緒激動????

引用:
原帖由 fb9466178 於 6-8-2020 09:52 發表

本來某程度講得岩,但係美國係咩國家自由國家。又話自己有幾自由,其實係一個獨裁國家,係到扮自由。你呀,有人唔做,要做黃奴。
唔通要比你班外來人踏到上頭咩?
移民大過主人公呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]