• 瀏覽: 27,847
  • 回覆: 234
  • 追帖: 2
+10
光復美國,黑人革命,各州獨立,唯一出路,黑人手足,加油

引用:
原帖由 galaxychen 於 2020-8-6 09:05 AM 發表

你咁講,其實你住過係美國未,我住過十幾年,點解同你講嘅係完全兩回事嘅?白人對亞裔人都係一樣!
哂氣拉,你諗下周潤發當年點解要成立中國同學會就知美國係一個乜野嘅國家拉

引用:
原帖由 1333333 於 2020-8-6 07:00 AM 發表
美國明尼阿波利斯黑人弗洛伊德(George Floyd)5月遭白人警員「跪殺」,引發全國多月示威。英國《每日郵報》周一(

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200806/photo/bkn-20200806001038562-0806_00972_001_01b.jpg?20200806001348

這段影片是由涉案警員萊恩(Thomas La ...
片呢?

仆街老尾

二三等公民無得出聲

就呢幅相 可以代表什麼 美狗

個黑人情緒幾激動都好,現場最少有兩個警察,黑人雙手已經喺背後被上鎖,面向地被壓住,仲使唔使鎖喉咁長時間?

各國人種加油,不能比野蠻人種霸權欺負!

黑人加油,手足加油,光復尾蟈。

引用:
原帖由 1333333 於 2020-8-6 07:00 AM 發表
美國明尼阿波利斯黑人弗洛伊德(George Floyd)5月遭白人警員「跪殺」,引發全國多月示威。英國《每日郵報》周一(

?20200806001348

這段影片是由涉案警員萊恩(Thomas La ...
白人的種族歧視就好似白人酷愛飲咖啡一樣,係天生,已深深植入佢哋嘅基因

老尾標準係出軍隊

白人自命高尚平等
含吧

引用:
原帖由 爪王凌雨 於 2020-8-6 08:31 AM 發表
比曱甴睇就啱
曱甴睇嘢係選擇性嘅,只睇佢哋想睇,要睇嘅嘢~

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2020-8-6 08:21 AM 發表

如果沒有定夠武力,武器保護自己就唔好移民美國,有人入黎攪事就攞鎗射。
咁移民去美國同上戰場有咩分別?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]