• 瀏覽: 47,316
  • 回覆: 754
  • 追帖: 2
+47
就算是區議員,
亦無權阻隢政府協調抗疫。

引用:
原帖由 英超之星 於 2020-8-6 05:56 AM 發表
由得佢哋,做show啫,無力量抵抗國家隊。
唔係呢個問題,佢哋分明係搞中港分裂

香港就係搞唔撚掂
日日過百宗確診個案
收收皮啦
港獨狗
😒

香港黃色智障人仕的確太多,真係要為佢地鼓掌陰莖一下。

引用:
原帖由 遊鯤 於 2020-8-6 06:37 AM 發表
就算是區議員,
亦無權阻隢政府協調抗疫。
係暴徙漢奸區巳完!不過將會係最后一屬!
齊心滅漢奸,篤清死曱甴!

附件

Screenshot_20200730_172546_com.android.gallery3d.jpg(113.33 KB)

Screenshot_20200717_193923.jpg(116.82 KB)

Screenshot_20200730_174539_com.whatsapp.jpg(109.31 KB)

Screenshot_20200730_172519_com.huawei.browser.jpg(111.31 KB)

而家做檢測啫
又唔係捉你去試疫苗
嘈乜撚野呀?
😒

呢班仆街唔代表我

引用:
原帖由 隔夜忠心的馬 於 2020-8-6 06:40 AM 發表

係暴徙漢奸區巳完!不過將會係最后一屬!
齊心滅漢奸,篤清死曱甴!
美卿蓬佩奧都係咁講,香港以後再無真選舉!

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-8-6 05:46 AM 發表
【明報專訊】中央日前派遣「內地核酸檢測支援隊」來港協助做新冠病毒檢驗,6個區議員噚日去咗支援隊住嘅酒店樓下請願,話市民對內地檢測冇信心,婉拒支援隊嘅協助,並舉起印有「香港自己搞得掂」嘅紙。新民主同盟荃灣區議員譚凱邦(Roy)話,內地嘅醫療冇咁先進,邀請佢哋嚟幫手係「荒謬」。

https://fs.mingpao.com/pns/20200806/s00046/7e89165eeeb3f30c99 ...
香港垃圾👎👎👎

成班垃圾
香港唔洗你地代表我嘎意見
死L開

屌!當場check吓班pk D口罩係咪中國製造啦.....

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-8-6 05:46 AM 發表
【明報專訊】中央日前派遣「內地核酸檢測支援隊」來港協助做新冠病毒檢驗,6個區議員噚日去咗支援隊住嘅酒店樓下請願,話市民對內地檢測冇信心,婉拒支援隊嘅協助,並舉起印有「香港自己搞得掂」嘅紙。新民主同盟荃灣區議員譚凱邦(Roy)話,內地嘅醫療冇咁先進,邀請佢哋嚟幫手係「荒謬」。

https://fs.mingpao.com/pns/20200806/s00046/7e89165eeeb3f30c99 ...
香港真的好多人自大、傲慢。如井底蛙!

等你地至廢物議員搞店香港死撚左啦 不知所謂

引用:
原帖由 st70 於 2020-8-6 06:44 AM 發表
屌!當場check吓班pk D口罩係咪中國製造啦.....
你唔好話剝佢哋光豬?

呢班正垃圾。。🤮