• 瀏覽: 47,306
  • 回覆: 754
  • 追帖: 2
+47
呢班區議員話攪得掂,攪唔掂係咪佢地負責?生命喎,佢地負責得起?定係只顧自己利益當香港市民既命唔係命?

引用:
原帖由 az222 於 2020-8-6 06:17 AM 發表
毒果找來數隻戲子曱甴獻世。
咁唔鐘意國家,移民囉!依家大L把西方國家很收留喎。
不過,以你地概料子含得L啦!
人又懵L柒柒,錢又無鳩多個,真係搵鬼要囉! ...
你又過嚟C&P呀?

19區議員

暴徙區巳完,你們只是曱甴!
曱甴唔死清,香港唔會好。
警民合作,保家衞國。

附件

Screenshot_20200729_082320_com.ss.android.ugc.aweme.jpg(98.03 KB)

Screenshot_20200708_191628_com.news.on.jpg(78.09 KB)

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-8-6 06:20 AM 發表

你又過嚟C&呀?
唔得咩!

數隻戲子曱甴獻世。
人又懵L柒柒,錢又無鳩多個,真係搵鬼要囉!

引用:
原帖由 隔夜忠心的馬 於 2020-8-6 06:21 AM 發表
暴徙區巳完,你們只是曱甴!
曱甴唔死清,香港唔會好。
警民合作,保家衞國。
呢兩幅圖關檢測DNA咩事?

齊心篤死死曱甴!

附件

Screenshot_20200717_193923.jpg(116.82 KB)

引用:
原帖由 az222 於 2020-8-6 06:22 AM 發表

唔得咩!

數隻戲子曱甴獻世。
人又懵L柒柒,錢又無鳩多個,真係搵鬼要囉! ...
太無商業道德了!

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-8-6 06:23 AM 發表

呢兩幅圖關檢測DNA咩事?
關你x事!

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-8-6 06:23 AM 發表

太無商業道德了!
真相怕乜人知:

數隻戲子曱甴獻世。
人又懵L柒柒,錢又無鳩多個,真係搵鬼要囉!

Dllm! 唔係罷工嗎?

自己唔想驗咪唔好驗羅
唔好搞住其他想驗的香港人

引用:
原帖由 丁叔 於 2020-8-6 06:14 AM 發表

佢地的確唔係人喎
狗都好過佢地

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-8-6 05:46 AM 發表
【明報專訊】中央日前派遣「內地核酸檢測支援隊」來港協助做新冠病毒檢驗,6個區議員噚日去咗支援隊住嘅酒店樓下請願,話市民對內地檢測冇信心,婉拒支援隊嘅協助,並舉起印有「香港自己搞得掂」嘅紙。新民主同盟荃灣區議員譚凱邦(Roy)話,內地嘅醫療冇咁先進,邀請佢哋嚟幫手係「荒謬」。

https://fs.mingpao.com/pns/20200806/s00046/7e89165eeeb3f30c99 ...
養9養著尼班反骨9,香港之福

引用:
原帖由 隔夜忠心的馬 於 2020-8-6 06:24 AM 發表

關你x事!
工聯會中人禁爛,學足「爛口娟」,果然厲害!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]