• 瀏覽: 12,735
  • 回覆: 119
  • 追帖: 3
+5
咁似班曱甴將自己既失敗歸咎社會歸咎政府

預期...浸浸會話刺針受中共控制. 

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-8-5 10:40 PM 發表
咁似班曱甴將自己既失敗歸咎社會歸咎政府
果然係西方教壞香港人~

一場疫症已完全暴露
今天嘅西方制度和管治手法根本無法應付急機
唯有諉過於人才能挽回多少自我感覺良好

死美國佬將自己的禍, 就推諉落中國身上, 簡直卑鄙無恥, 賤格下流, 人渣垃圾.

引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-5 22:37 發表

?20200805195151

《刺針》編緝:西方將疫情歸咎華 掩飾抗疫失敗
08月05日(三) 18:00   

全球新冠肺炎疫情持續,國際醫學期刊《刺針》編緝霍頓(Richard Horton ...
佢屋企將被發現大殺傷力武器

這個罕見誠實西人, 小心被自殺, 被意外, 被病死.

點會啊?美國抗疫非常成功。
逢佩奧都話美國係世界抗疫領袖。😎

推一下
呢d咁正經嘅post唔會多人睇

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2020-8-5 10:44 PM 發表
一場疫症已完全暴露
今天嘅西方制度和管治手法根本無法應付急機
唯有諉過於人才能挽回多少自我感覺良好
今次小小的肺炎,已經搞到歐尾各國全部死晒,歐尾的政府全都是一盆散沙,連叫市民守下規矩、帶個口罩都做唔到,是垃圾級的管治,試問佢地邊有能力動員全國人民的性命去打大仗呢,不論熱戰冷戰經濟戰都輸到一敗塗地。今次阿爺一眼已經睇到晒,於是亮劍了。首先國安法明打香港尾角走狗,尾角除了咀炮還有什麼?一點辦法也沒有。大陸下一站就是收復台灣,尾角軍民同樣沒有團結出戰的意慾。

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2020-8-5 10:40 PM 發表
預期...浸浸會話刺針受中共控制.
曱甴、打手都會咁講。

引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-5 10:37 PM 發表

?20200805195151

《刺針》編緝:西方將疫情歸咎華 掩飾抗疫失敗
08月05日(三) 18:00   

全球新冠肺炎疫情持續,國際醫學期刊《刺針》編緝霍頓(Richard Horton ...
美國肥奧好快會制裁編緝冚家。

附件

imrs.jpg(52.97 KB)

images (19).jpg(13.9 KB)

images (19).jpg

Push

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]