• 瀏覽: 12,737
  • 回覆: 119
  • 追帖: 3
+5
引用:
原帖由 城裡的月亮 於 2020-8-5 11:55 PM 發表
推一下
呢d咁正經嘅post唔會多人睇
X2

美國嘅文宣會畀條罪名佢

佢會被私了

西人西國!

附件

Screenshot_20200722_194046.jpg(78.76 KB)

引用:
原帖由 Shekaw 於 2020-8-6 01:04 AM 發表
咁你點解要隱瞞4週先同國際社會講?
中國態度係調查跟進後公佈,
美國肯定隱瞞你一世

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-8-6 12:20 AM 發表

美國肥奧好快會制裁編緝冚家。
派無人機去射個導彈直接攪掂佢。

想問下各位美國媒體有冇報導,
應該一早滅咗聲啦!
美國標榜民主自由,但政府亦嚴格審查報章媒體的報導

啲鬼佬搞唔掂!乜嘢推曬過嚟中國嗰度。

引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-5 10:37 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200805/photo/bkn-20200805180027036-0805_00972_001_01b.jpg?20200805195151

《刺針》編緝:西方將疫情歸咎華 掩飾抗疫失敗
08月05日(三) 18:00   

全球新冠肺炎疫情持續,國際醫學期刊《刺針》編緝霍頓(Richard Horton ...
轉移視線是一般政客的做法

引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-5 10:37 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200805/photo/bkn-20200805180027036-0805_00972_001_01b.jpg?20200805195151

《刺針》編緝:西方將疫情歸咎華 掩飾抗疫失敗
08月05日(三) 18:00   

全球新冠肺炎疫情持續,國際醫學期刊《刺針》編緝霍頓(Richard Horton ...
美國政府抗疫嚴重失職,想推卸責任就預咗啦!不過有冇人信先得架!

依種行為反映出其有不如意的遭遇而做成自私自我連自己呃埋既現像

Tik tok呢次事件真係表露無遺

引用:
原帖由 vincent196901 於 2020-8-6 07:20 AM 發表
Tik tok呢次事件真係表露無遺
表露無遺地呈現尾國係強盜

美國是真霸權國家有強權無公理!

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-8-5 11:00 PM 發表
點會啊?美國抗疫非常成功。
逢佩奧都話美國係世界抗疫領袖。😎
係抗拒檢疫,等人民死哂佢

作為國際上受推崇的醫學期刊「刺針」,是崇醫學的國際權威組織,它們用「人」的角度去評論事件,畀好多香港醫護和西方政棍來得高尚和彰顯公義。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]