• 瀏覽: 22,867
  • 回覆: 267
  • 追帖: 1
+10
引用:
原帖由 laiking888 於 2020-8-6 04:22 PM 發表
又保送香港人交稅血汗錢上去? 隋時又中國X築再天價起隔離營?
好快億億聲起再教育營

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-8-5 09:45 PM 發表

當初唔夠一百個確診就話頂唔順罷工, 原來呃人的...
錢作怪

引用:
原帖由 cwbguy 於 2020-8-6 05:42 PM 發表
政府呢招好毒辣,搵班中國醫護坐門口,虎視眈眈望住香港醫護個金飯碗,隨時取而代之 ......
搞到冇人敢罷工!
呢六個人,其實完全無做過任何檢疫,我有理由懷疑佢地將會成為輸入個案。

定係呢六個是中央送給港府的樣本?港府應入境後即時拎佢地去研究?

引用:
原帖由 貓腩 於 2020-8-6 09:52 PM 發表

錢作怪
政府工人工高,好多申請人都係向錢看。

應該多引入內地醫護

可以鞭策香港醫護

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-5 09:26 PM 發表
https://hk.appledaily.com/resizer/mASEZnr_1lLamMbQvSrVxNvZGJg=/640x360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/WKSVEPMUH4MJ6T4RMRCZDFU3NE.jpg

武漢肺炎持續爆發,亞洲國際 ...
香港人連口罩都造得屎過人。

引用:
原帖由 vanga 於 2020-8-6 05:31 PM 發表

NO 9 UP 喇
澳門自 13/7 已經和內地互通, 連 14 天隔離都不用, 仍然無爆發
香港今次爆發 , 關內地鬼事咩
大陸唔比船員換班
攪到全部黎晒香港先出事
不過咁都唔關香港事, 係有當權人要想向中央表忠

黑醫護死全家,毒果人死全家!

引用:
原帖由 今天有點煩 於 2020-8-5 09:31 PM 發表
又是毒果放毒
👍🏼

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-8-6 08:51 PM 發表

好快億億聲起再教育營
唔係又發國難財,攪過億隔離營,香港人血汗錢又保送上去.

點解毒果作者覺得內地專家得閒見兒科同耳鼻喉科condom?見都見呼吸科專科醫生喇,抗疫你識條鐵咩,跟著照做就係喇

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-8-5 10:13 PM 發表
要唔要全天候坐你隔離呀低級醫生?
最好無套中出

引用:
原帖由 kxkx 於 2020-8-6 10:50 PM 發表

大陸唔比船員換班
攪到全部黎晒香港先出事
不過咁都唔關香港事, 係有當權人要想向中央表忠
哈哈 ... 法院無反對就得喇
再唔係, YOU CAN JR 架喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]