• 瀏覽: 12,982
  • 回覆: 169
+17
樓主high左野??

引用:
原帖由 bizet 於 2020-8-5 09:18 PM 發表
中印衝突、解放軍死傷不能說的秘密、軍用裝甲車豆腐渣,驚天貪腐案曝光  
https://youtu.be/c2LzNjOkIx8?t=102

不能說的秘密  ---   犀利呀 !  [東風猛士] 原來係爛貨, 𢌿阿三用鐵通打穿兩野, 打死 你老粉紅2毛43解放軍.

貪  貪  貪........

東風猛士
https://uf.cari.com.my/forumx/cf ...
樓主,有無幾十個解放軍戰死,東風被打爛的照片或短片?

我梗你無啦--------有無幾十個解放軍戰死,東風被打爛的照片或短片?
拎得出嚟的話會傷你啲無知愛國撚的心. 再會俾仆街鄧啲狗告洩露國家機密,  分裂國家行為, 睇咗都拉, 保護你D 愛國撚.
你等拉周旺生同審佢咪等你心安囉.
你自己上大陸網查啦, 唔好俾你D 藍友呃自己啦, 有名有姓有日子, 好易查㗎.

【6月28日,東風汽車(4.410, -0.05, -1.12%)發佈消息稱,東風汽車集團有限公司特種裝備事業部(東風越野車有限公司)副總經理周旺生涉嫌嚴重違紀違法,目前正接受東風汽車集團有限公司紀委紀律審查和十堰市監委監察調查,並被採取留置措施。】

Sor9ry 傷你啲無知愛國撚的心呢.

白痴交作文?😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 hlover96 於 2020-8-5 09:37 PM 發表
又開始強行幻想
有貪腐不等于  用普通鋼板替代特種鋼板
就算換成 普通鋼板 , 印度用棍子就能擊碎? 完全不合常理
國企貪腐 是多點
大部分是接收回扣  
供貨商 用一部分利潤  收買 相關人  來獲得訂單
不等于  就是以次充好  ...
連你自己都認 還這麼支持國家 你係咪有事?
官員外國戶口都好多個億...你們還是平均2000-4000工資
還是去愛國

引用:
原帖由 大地之翼 於 2020-8-6 11:39 AM 發表
樓主high左野??
Sor9ry, 傷你啲無知愛國撚的心.
我食緊花生. 睇住周生 同 489 . 哈哈  哈哈

這種傻仔文章也只有白痴仔會看,黃絲暴徒與台巴子綠頭蛙除了造謠還會什么?🤣🤣🤣

樓主意淫完了趕緊回去食屎啦,晚了屎都不熱乎了!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Thomas-wang 於 2020-8-6 12:27 PM 發表
這種傻仔文章也只有白痴仔會看,黃絲暴徒與台巴子綠頭蛙除了造謠還會什么?🤣🤣🤣
Sor9ry 傷你啲無知愛國撚的心呢.

引用:
原帖由 Thomas-wang 於 2020-8-6 12:30 PM 發表
樓主意淫完了趕緊回去食屎啦,晚了屎都不熱乎了!🤣🤣🤣
Sor9ry 傷你啲無知愛國撚的心呢. 你去武漢幫佢DUP 車門啦.東風猛屎, 啱音喎.

引用:
原帖由 Thomas-wang 於 2020-8-6 12:27 PM 發表
瑞士銀行官員親自出來說中共官員有幾十億美金係佢地戶口度
唔只一單新聞講外資
貪污呢D野根本 係好正常 連我大陸識既朋友 鄉下親戚都知
就係你呢D死都唔信

咁豆腐渣。三哥點解唔過界繼續暴打老解呢?

東風猛屎戰車都做假分錢, 億幾.

東風導彈  又貪幾多呢, 射得出都成問題? 10 ~  50億?
全部進化新形號  DF67 D, DF69 D,  東風67, 東風69. 東風88.

反正 東風導彈 閱兵出場嚇人之嗎, 唔使用又唔撚用, 跟住話夠期報廢.

射得出都唔係核彈頭嗎? 分錢仲勁. 徐才厚D錢點嚟㗎?
核彈頭買了給伊朗搵錢?  哈哈   哈哈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]