• 瀏覽: 6,483
  • 回覆: 114
+6
引用:
原帖由 cvcv105 於 2020-8-6 06:30 AM 發表

要自己俾幾千銀去測,駛唔駛搞個衆籌?
乜工聯會都要收錢架?呃阿婆錢!

化驗所更係唔係醫學診斷同治療目的啦,呢D係要醫生去做,佢地只係根據資料做份報告,如果係有問題就轉介返俾醫生做 “診斷同治療”。
你係出面私家化驗所做化驗,佢地都只會俾份報告你,你自己去搵醫生做診斷同治療㗎,化驗師根本無資格做診斷同治療。

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-8-6 06:35 AM 發表

乜工聯會都要收錢架?呃阿婆錢!
咁仲唔快d叫泛民免費檢測?爭取選票緊要呀。。

引用:
原帖由 god 於 2020-8-6 06:39 AM 發表

化驗所更係唔係醫學診斷同治療目的啦,呢D係要醫生去做,佢地只係根據資料做份報告,如果係有問題就轉介返俾醫生做 “診斷同治療”。
你係出面私家化驗所做化驗,佢地都只會俾份報告你,你自己去搵醫生做診斷同治療㗎,化驗師根本無資格做診斷同治療。 ...
但係,香港簽檢測報告之人,係受規管人士嚟~

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2020-8-6 06:40 AM 發表

咁仲唔快d叫泛民免費檢測?爭取選票緊要呀。。
都無得選,慳返~

大陸醫護及檢測公司係香港有曬licenses, 班黑醫黑護仲有飯食?

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-8-6 06:41 AM 發表

都無得選,慳返~
出年咪有囉,選唔到好淒涼架,慘過死老豆。

附件

Dxh3m9wT7efwGY3btLhIu28yAvawz_8qnXLCRJ1ywkQ.jpeg(109.52 KB)

邪奸妖魔,日日係到鳩叫,你唔去咪無人攪到你囉!

有好多中國香港人對中央派遣的醫護好有信心,抹黑技倆沒法成功!!!

現在仲叫武漢肺炎就真係廢

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2020-8-6 06:45 AM 發表

出年咪有囉,選唔到好淒涼架,慘過死老豆。
你以為啦,美卿蓬佩奧話以後都無!

日本—早報導咗…
疫症病毒源於美國肺炎!

有日本人…
去完夏威宜玩回日本,
就驗出感染到新肺炎!
(新形肺炎已流行全美~)

又有美國軍人…
去中國武漢參加,
軍人運動會比賽,
就將病毒散播咗!

班美軍運動員…
又去夜場又去夜市,
又叫雞鴨又食蝙蝠!
(害到武漢死人及封城)

之後美國即派…
魚鷹軍機接班傷病美軍走!
(美國點可以唔知有病毒~)

中國已要求美國…
交出該名美軍女兵,
但美國死都唔肯交!
(自己留返研究&抽抗體)

新形美國肺炎…
由美軍及美背包客,
帶到全世界各國去!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-5 05:37 PM 發表
https://external.fhkg3-2.fna.fbc ... g==&cfs=1&e ...
如果怕收集DNA要唔要連政府醫院都唔好去丫😂弱智有個限度!但樓主應該係真弱知唔係扮的

引用:
原帖由 jkl702606 於 2020-8-6 06:46 AM 發表
真相係美國肺炎!由美國先傳播起,武漢醫生勇敢地發現的!這是事實,瘤主一直在說謊言,為什麼呢?
大陸封城,新冠源頭美國就19年8月至今冇做防疫,任病毒自由流動去全國全世界,害人害己。航母同公主號到處播毒,踢爆美國想隱瞞自己係源頭,等人地國家爆哂3月中先驗,扮晒輸入案例嘅屎橋

美國新冠肺炎事件簿:(4月30日更新,感染破106萬,死亡6.1萬)超高肺炎感染人數,時間線,地理分布,A型首代病毒RNA,都指證美國新冠肺炎源頭

馬里蘭州frederick嘅fort detrick德特里克軍事生化硏究所就係新冠肺炎病毒源頭,上年7月洩漏病毒後被CDC下令關閉,8月神秘肺炎白肺病賴落電子煙,CT圖片同新冠肺炎一樣,全世界咁多食電子煙冇人有同樣情況,9月流感季節開始賴落流感,24000人死嘅不尋常高死亡率,同時電子煙白肺病消失了

老美一直隱瞞新冠肺炎疫情,10月尾300幾美軍參加完武漢軍運會後,武漢肺炎爆發。全世界以為封中國就得,冇人封源頭美國,歐洲大爆發。上年8月至今年3月,美國冇做任何防疫,3月春天流感季節結束,再瞞唔住就開始驗病毒,3星期驗出46萬宗新冠肺炎。4月10日特朗普講話,認叻話美國做咗200萬病毒測驗全世界最多,原來驗4個就有1個感染,25%中招率証明美國係源頭。紐約最多病例,第二新澤西州,全部都喺源頭德特里克堡300公里四小時車程內。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]